Aquafinesse

Toont alle 9 resultaten

Aquafinesse is een betrouwbaar en kwalitatief merk binnen de waterbehandelingen. Ook wel gekend onder de naam Special Water Europe B.V. gevestigd in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke waterbehandelingenmethoden. Hun gamma is voornamelijk bedoeld voor spa en hot tubs en ook zwembaden. De technologie van Aquafinesse is revolutionair en de resultaten zijn van hoog niveau en constant.

Waarom kiezen voor Aquafinesse?

Bij spa en jacuzzi is de waterbehandeling iets moeilijker dan bij gewone zwembaden. Dit komt doordat de water temperatuur hoger ligt bij spa en op deze manier krijg je sneller bacterie vorming.
Aquafinesse zorgt voor een stabiele PH waarde. Ook breken deze producten de welbekende biofilm af. Deze biofilm zorgt ervoor dat bacteriën vast komen te zitten op leidingen. Op deze manier kan je langdurig problemen hebben. Zelf na het verversen van het water.

Hoe kan ik de biofilm in mijn jacuzzi of spa verwijderen?

Hebt u last van bacteriën in uw hottub of spa? Of voelt de jacuzzi glibberig aan?
Dan maak je best gebruik van Aquafinesse producten. De onschadelijke bestanddelen weken de biofilm los waardoor de glibberigheid verdwijnt.
Gebruik bij het verversen van uw spa water dan ook de SpaClean tablet.

Uiteindelijk ga je bij het gebruik van de Water Care SPA set een perfect resultaat bekomen. Met deze set kan je ongeveer 6 maanden weg. Het zal uw verbruik van andere producten sterk verminderen of zelf uitsluiten.

Mijn zwembadrobot klimt niet goed tegen de wanden van mijn zwembad.

Soms raakt een zwembadrobot de wanden moeilijk omhoog of zelf helemaal niet. Dit is zelden of nooit veroorzaakt door het toestel. In bijna alle gevallen is dit afkomstig van een glibberige wand.
Je kan dit oplossen door het gebruik van Pool Water Care. Dit zal de glibberigheid verhelpen, de waterkwaliteit verbeteren. En als slot zal het uw verbruik van chemicaliën sterk verminderen.