Outdoor-Lautsprecher

Zeigt alle 19 Ergebnisse

Outdoor speakers : onmisbaar aan uw zwembad, op terras, in de tuin of op uw poolparty. Zowel kleine draagbare speakers voor buiten als festival waardige boxen voor een evenement of een beginnende DJ.

Deze sublieme buitenboxen kunnen bewonderd en uitgetest worden in onze winkel in Oudenaarde.

26% RABATT

Het gemak van outdoor speakers

Een leuke sfeer aan de tuintafel, op terras, aan het Schwimmbad of in een Badehaus, de draagbare luidsprekers voor buiten zijn de ideale oplossing. De bluetooth boxen met batterij voor buiten zijn DE ideale oplossing. Speakers voor buiten zijn zonder snoer, draadloos dus en met een krachtige batterij met lange levensduur. Ze zijn meestal vervaardigd van harde UV bestendige kunststof of zelfs aluminium speciaal ontworpen voor buitenhuis en kann schlagen. Meestal zijn ze ook stofdicht en spatwater dicht. Ze kunnen dus tegen het opspattend water van de design douche of het opspattend water van het zwembad. Ontdek onze spatwaterdicht IP55, IP65 of IP67 (mehr Infos zu den IP-Klassen) waterdichte speakers. Muziek kan je steeds naar de boxen streamen met bluetooth via uw smartphone. Sommige boxen voor buiten hebben zelfs een APP : Outdoor speakers met APP

Waar kan u een draagbare luidspreker voor buiten zoal voor gebruiken

De boxen voor in de tuin of boxen voor op terras kennen heel veel toepassingen. Iedereen denkt direct aan de FreeSpace von Bose alom gekend van in de pretparken of als luidspreker tussen de planten in de tuin. Of de kleine hebbedingen van JBL, de JBL Charge en JBL Flip. Echter zijn er nog heel wat meer prachtige design outdoor speakers voor heel veel verschillende toepassingen.

De verschillende toepassingen van de outdoor boxen opgesomd :

  • een terras van een restaurant, café  of brasserie
  • op het tuinterras, aan het Schwimmbad oder darin Badehaus
  • bij de ligbedden aan het zwembad
  • op de tuintafel
  • im Zimmer mit den Studenten
  • in een feest tent snel opgezet en snel terug opgeborgen
  • bij de beach bar
  • in de fitnessclub
  • in het jeugdhuis of bij de KSA/CHIRO
  • usw...

multifunctionele en draagbare luidsprekers

Luidsprekers voor in de tuin zijn door de producenten zo ontwerpen dat zijn multifunctioneel inzetbaar zijn. Er is een zeer lange lijst met leuke extra functies. We pikken er een aantal voor u uit.

Lichtgevende luidsprekers voor buiten

Immer mehr Lautsprecher für die Terrasse haben eine schöne Lichtfunktion. Der Lampion van Nikki Amsterdam is toch wel de coolste wijnkoeler met licht en muziek voor in de tuin. Verkrijgbaar in Small, Medium en Large model. Bovenin de LED lamp kan u ijsblokjes doen en er een heerlijk flesje Champagne in koelen.

Outdoor-Boxen in Stereo

Der Escape P9 Designer-Lautsprecher können Sie in kürzester Zeit Paar. Ihr Sound erklingt dann in Stereo über 2 oder tragbare Terrassenboxen. Eine ideale Funktion für z. B. eine Catering-Terrasse oder z. B. an einem Poolhaus und am Swimmingpool. Bei Artsound gibt es die praktische KISS-Funktion, bei der Sie 2 Lautsprecher 5 Sekunden lang gegeneinander halten und sie im Handumdrehen gekoppelt sind. Auch Soundcast hat diese Funktion im Angebot. LESETIPP : Die Escape Lautsprecher gehören zu den Top 5 Pool Party Musthaves, entdecken Sie sie in unserem Blog : 5 Must-Haves für Poolpartys

outdoor tuin speakers als powerbank

Artsound hat das wasserdichte entwickelt Leuchtturm mit robustem Akku. Es gibt einen Mini-USB-Anschluss, an dem Sie Ihr Mobiltelefon anschließen können, um den Akku aufzuladen. Auf diese Weise können Sie das wasserdichte Lighthouse von Artsound als Powerbank verwenden. Auf diese Weise wird das Streamen Ihrer Musik nicht durch einen leeren Smartphone-Akku beeinträchtigt.

Waterdichte NIKKI Amsterdam buitenlampen met APP

Die Laterne is de iconische buitenbox die dienst doet als outdoor box en champagne koeler, het is een prachtig design. De handige APP-Funktion maakt de buiten luidspreker die tegen een spatje kan, uitermate geschikt voor op een terras aan een zwembad, in het poolhouse of aan de tuintafel. De Lampion van Nikki is de beste keuze als u van plan bent een outdoor speaker te kopen en vooral een COOLE luidspreker lamp zoekt.
LESETIPP : Die Escape Lautsprecher gehören zu den Top 5 Pool Party Musthaves, entdecken Sie sie in unserem Blog : 5 Must-Haves für Poolpartys