Spa-Zubehör

Spa-Zubehör

Spa toebehoren om de ultieme relaxatie met uw spa te creëren. Van geuren Und hoofdsteunen tot onderhoudsaccessoires. In ons gamma is van alles beschikbaar om de ervaring nog aangenamer te maken.
Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons gerust op [email protected] en wij zoeken naar een gepast oplossing voor u.


Spa producten online kopen

Sinds 2005 verkopen we online zwembadproducten. In onze webshop vindt u enkel kwaliteitsproducten, meestal merk producten die reeds lange tijd in de zwembad of spa branche worden verkocht. Online spa producten kopen gaat schnell, is einfach en uw producten worden gratis bij u thuis geleverd. Der Spa-Produkte, worden zeer stevig en veilig ingepakt voor de verzending met de pakjesdienst.

Werden alle Online-Schwimmbadprodukte zu Ihnen nach Hause geliefert?

Zware producten kunnen we niet altijd kosteloos verzenden. Zwembadproducten en spa producten kopen kan u steeds online maar bv. zware of gevaarlijke chemicaliën kunt u best bij ons komen afhalen. Afhalingen kunnen elke werkdag van 9-17u30 of bv op Zaterdag van April - September in ons magazijn.

Wat zijn de meest gebruikte jacuzzi accessoires

Manuele elektrische stofzuigers zijn een zeer handig tool om uw spa proper te houden. Ook de filterpatronen dienen regelmatig vervangen te worden om helder water te kunnen blijven garanderen. De accessoires voor de jacuzzi die het meest worden verkocht zijn de Spa Trapjes. De Spa-Treppe grau is de meest verkochte. Handig is ook het Spa handvat en de Spa afdekking liftsystemen zijn ook handige tools om uw jacuzzi deksel eenvoudig op te bergen. Voor de opblaasbare spa's worden de spa zitjes veel verkocht. Ook de hoofdsteunen zijn leuke accessoires voor uw opbouw spa.

Spa producten voor publiek of privaat zwembad

In private spa's gebruikt met over het algemeen Chloor pastillen of de AQT 20g spa chloortabletten, chloor granulaat, producten om de pH waarde (zuurtegraad) te corrigeren en vlokmiddel. In publieke wellness centra gebruikt men dezelfde producten maar dan in vloeibare vorm. Deze spa chemicaliën worden automatisch gedoseerd met Dosierpumpen.

Spa patroon filters voor helder jacuzziwater

Voor het behouden van kristal helder water in uw jacuzzi kan je best de patroonfilter regelmatig vervangen (iedere 2 a 3 maand). Handig en veel gebruikt is de AQT patroon filter reiniger und das Spa reinigingskam om de cartouche filters proper te maken. Op deze manier kan u de levensduur van de patroon filters die het spa water filteren verlengen.