Outdoor speakers

Toont alle 19 resultaten

Outdoor speakers : onmisbaar aan uw zwembad, op terras, in de tuin of op uw poolparty. Zowel kleine draagbare speakers voor buiten als festival waardige boxen voor een evenement of een beginnende DJ.

Deze sublieme buitenboxen kunnen bewonderd en uitgetest worden in onze winkel in Oudenaarde.

20% KORTING
(1) Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 249,00. incl. BTW
20% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 449,00. incl. BTW
17% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 119,00.Huidige prijs is: € 119,00. incl. BTW

Het gemak van outdoor speakers

Een leuke sfeer aan de tuintafel, op terras, aan het zwembad of in een poolhouse, de draagbare luidsprekers voor buiten zijn de ideale oplossing. De bluetooth boxen met batterij voor buiten zijn DE ideale oplossing. Speakers voor buiten zijn zonder snoer, draadloos dus en met een krachtige batterij met lange levensduur. Ze zijn meestal vervaardigd van harde UV bestendige kunststof of zelfs aluminium speciaal ontworpen voor buitenhuis en kunnen tegen een stootje. Meestal zijn ze ook stofdicht en spatwater dicht. Ze kunnen dus tegen het opspattend water van de design douche of het opspattend water van het zwembad. Ontdek onze spatwaterdicht IP55, IP65 of IP67 (meer info over de IP Klassen) waterdichte speakers.

Muziek kan je steeds naar de boxen streamen met bluetooth via uw smartphone. Sommige boxen voor buiten hebben zelfs een APP : Outdoor speakers met APP

Waar kan u een draagbare luidspreker voor buiten zoal voor gebruiken

De boxen voor in de tuin of boxen voor op terras kennen heel veel toepassingen. Iedereen denkt direct aan de FreeSpace van Bose alom gekend van in de pretparken of als luidspreker tussen de planten in de tuin. Of de kleine hebbedingen van JBL, de JBL Charge en JBL Flip. Echter zijn er nog heel wat meer prachtige design outdoor speakers voor heel veel verschillende toepassingen.

De verschillende toepassingen van de outdoor boxen opgesomd :

  • een terras van een restaurant, café  of brasserie
  • op het tuinterras, aan het zwembad of in het poolhouse
  • bij de ligbedden aan het zwembad
  • op de tuintafel
  • op kot bij de studenten
  • in een feest tent snel opgezet en snel terug opgeborgen
  • bij de beach bar
  • in de fitnessclub
  • in het jeugdhuis of bij de KSA/CHIRO
  • enz...

Multifunctionele en draagbare luidsprekers

Luidsprekers voor in de tuin zijn door de producenten zo ontwerpen dat zijn multifunctioneel inzetbaar zijn. Er is een zeer lange lijst met leuke extra functies. We pikken er een aantal voor u uit.

Lichtgevende luidsprekers voor buiten

Lichtgevende luidsprekers voor buiten

Meer en meer luidsprekers voor op het terras hebben een leuke licht functie. De Lampion van Nikki Amsterdam is toch wel de coolste wijnkoeler met licht en muziek voor in de tuin. Verkrijgbaar in Small, Medium en Large model. Bovenin de LED lamp kan u ijsblokjes doen en er een heerlijk flesje Champagne in koelen.

Buitenboxen in stereo

De Escape P9 design luidsprekers kan u no time pairen. Je geluid klinkt dan in stereo door 2 of draagbare terras boxen. Een ideale functie voor bv een horeca terras of bv aan een poolhouse en aan het zwembad. Bij Artsound is er dan weer de handige KISS functie waarbij je 2 luidsprekers 5 seconden tegen elkaar houdt en ze zo ook in no time gepaird zijn. Ook Soundcast heeft die functie op hun assortiment.

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves

Outdoor tuin speakers als powerbank

Artsound ontwikkelde de waterdichte Lighthouse met een stevige batterij. Er is een mini USB aansluiting waar u uw GSM kan op aansluiten om de batterij op te laden. Op deze manier kan u dus de waterproof Lighthouse van Artsound gebruiken als powerbank. Zo komt het streamen van uw muziek niet in gedrang door een lege Smartphone batterij.

Waterdichte NIKKI Amsterdam buitenlampen met APP

The Lampion is de iconische buitenbox die dienst doet als outdoor box en champagne koeler, het is een prachtig design. De handige APP functie maakt de buiten luidspreker die tegen een spatje kan, uitermate geschikt voor op een terras aan een zwembad, in het poolhouse of aan de tuintafel. De Lampion van Nikki is de beste keuze als u van plan bent een outdoor speaker te kopen en vooral een COOLE luidspreker lamp zoekt.

 

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves