Gartenwagen

Zeigt alle 5 Ergebnisse

Tuin wagens en tuinkarren voor het vervoeren van spullen in de tuin als hout, gereedschap, Die picknickmand oder der kussens van de ligzetel aan het zwembad. Mooie multifunctionele stevige design steekkarretjes en tuinwagentjes voor in de tuin.


Tuin wagens, design tuinkarretjes voor het vervoeren van tuinspullen

In een tuin, rond een Schwimmbad of rond het Badehaus kan het heel handig zijn om een tuinwagen bij de hand te hebben. Denk maar aan het vervoeren van wat hout für die Gartenkamin, Feuerschale of kachel in het poolhouse. We hebben trekkarren en steekwagens opgenomen in ons assortiment waar we zelf ontzettend door gecharmeerd zijn.

Dit zijn de kenmerken van onze design tuinwagens

We kozen niet voor een ordinair duiveltje maar voor mooie design tuinkarren die ook "gezien" mogen worden. De Wagon van Tradewinds is een echte trendsetter! je kan hem verkrijgen in verschillende designkleuren. Of wat dacht je van de Wagoon met aluminium opstaande rand. Een echte design wagen voor in de tuin vervaardigd van materialen van topkwaliteit.

Onze karretjes voor in de tuin zijn multifunctioneel

Je kan de design steekwagens of de multifunctionele tuin wagen voor heel veel gebruiken. Geen gesleur meer met zware spullen. Je kan het gebruiken voor:
  • vervoeren van brandhout in de tuin, bv de Wagon met rieten mand
  • vervoeren van een krat bier oder ein wijnkist, bv met de J.Ack steekwagen
  • breng er een strobaal mee naar je paard in de wei
  • vervoer er de kussens van de loungers mee naar het poolhouse
  • sind die kids moe, ook die kan je er spelenderwijs mee vervoeren
  • geschikt voor er spullen naar het strand of u boot te brengen
  • vervoer er groenten uit de moestuin of fruit uit de boomhaard mee
  • Die Weltevree trolley steekwagen is zowel een holz lagerung als een handig steekkarretje.
  • het zijn multifunctionele trek wagens

tuin wagens gemaakt van top kwaliteit materiaal

Kenmerkend voor onze tuin wagens, tuinkarren en steekwagens is hun mooi design en het gebruik van duurzame materialen. Ze zijn vervaardigd van Aluminium, gelakt staal, water en weer resistente multiplex oder glasvezelversterkte kunststof. De stof is acryl, rot - UV - water resistent. De wiellagers van de Wagon zijn bv gesloten lagers die gebruikt worden in mountainbikes, de wielen zijn dan weer All Terrain opblaasbanden.