Dolphin

Resultaat 1–40 van de 56 resultaten wordt getoond

Dolphin van maytronics is al meer dan 10 jaar de meest betrouwbare bouwer van zwembadrobots. Evenals zijn ze marktleider in de branche.
Dankzij onze dienst na verkoop kunnen wij enkel beamen dat maytronics telkens snel en correct met oplossingen komen bij problemen.

De hoofdleverancier van Maytronics in de benelux heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de zwembadbranche. Ze zorgen steeds voor technische ondersteuning, service en after sales. Dit gebeurd telkens zo snel mogelijk met klantgerichte visie.

Waarom kiezen voor Dolphin van Maytronics?

Het is belangrijk om een betrouwbaar merk te kiezen bij de keuze van een zwembadrobot. Een zwembadrobot is een complex toestel die onder moeilijke omstandigheden moet functioneren.

Het spreekt voor zich dat een elektronisch toestel die onder water meerdere functies uitvoert, de nodige problemen met zich kan meebrengen.
De laatste 10 jaar heeft Maytronics ons vertrouwen gewonnen doordat wij zeer weinig defecte toestellen binnenkrijgen in onze hersteldienst. Als dit toch het geval is dan kan dit snel opgelost worden.

Wegwijs in alles over de “Dolfijn” voor zwembaden.

(1)  52,44 80,68 incl. BTW