Tafellampen

Resultaat 1–40 van de 45 resultaten wordt getoond

Onze prachtige assortiment tafellampen zijn een perfecte match in uw poolhouse, op een bistro tafels, op de poolhousetafel of als tuintafellamp. Als u graag meer info wenst over alles in verband met tafellampen onderaan deze pagina vinden : overzicht info tafellampen

MEER KLEUREN
MEER MODELLEN
MEER KLEUREN
MEER KLEUREN

Tafellampen kopen in onze winkel of online

Er zijn ontzettend veel lampen voor op tafel of sfeerlampen met batterij. Op onze webshop kunt u rustig alle kenmerken of extra's uitzoeken en zo uw ideale tafelverlichting vinden. Verschillende stijlen worden aangeboden, waaronder RGB lampen en gewone witte lampen. Ook verlichting met een luidspreker of APP bediening zijn mogelijk. Wilt u een moderne look of eerder een klassieke look? Alles is mogelijk.

Imagilights biedt een heel groot gamma aan sfeerlampen waaronder de collectie Djobie die een imitatie glas look heeft. De Moments oplaadbare LED lamp collectie heeft dan weer een scherpe moderne stijl met strakke lijnen en aardse kleuren.

Twijfelt u nog welke tafellamp in uw interieur past? Kom gerust een kijkje nemen in onze Lifestyle conceptstore hier zijn verschillende modellen te bezichtigen.

TIP : We verzamelden alle informatie en FAQ's over tafellampen op deze pagina.

Waarom passen oplaadbare tafellampen met LED voor buiten in veel tuin ontwerpen

Humble one outdoor waterbestendig

Gezien de tafellampen met LED en batterij toch een vrij recente ontwikkeling zijn, zijn veel jonge en dynamische merken bezig met de product ontwikkeling. Hierdoor heb je heel wat stijlvolle oplaadbare design tafellamp met LED.

Gekende merken die iconische en stijlvolle lampen aanbieden zijn:

Al deze merken hebben mooie LED lampen die passen in ieder tuinontwerp. Van zeer modern tot heerlijk klassieke tafelledlampen.

We hebben heel wat design tafellampen en verlichting. De meest gekende design tafel led lamp is de Fatboy Edison Petit. Je hebt er allerhande leuke, ludieke en originele en stijlvolle kapjes voor de Cooper Cappies.

Ook onze Imagilights Plisee Glitter tafellamp is een prachtig ontworpen tafel lampje die sfeer en design mooi samenbrengt. Het is onze meest verkochte oplaadbare tafelled lamp.