Zitmeubel

Toont alle 27 resultaten

Een zitje, poef, een zitmeubel is altijd wel handig voor aan het zwembad. Wanneer u niet zwemt of bv voor uw kledij of badhanddoek op te leggen is het handig dat u steeds een zitmeubel bij de hand hebt.


Zitmeubel ideaal voor aan het zwembad

Bij Aquatechno vind je het perfecte zitmeubel voor aan uw zwembad. Naast onze uitgebreide collectie loungers kan je bij ons kiezen uit een breed gamma aan zitmeubels om rustig te genieten aan uw zwembad.

Hierbij hebben we keuze uit de 'verlichte' zitmeubels van de Imagilights collectie, alsook de iconische zitzakken van Fatboy. Het meest originele zitmeubel is van  nikki amsterdam. Deze zijn zowel zitmeubel en verlichting maar ze hebben ook een ingebouwde speaker.

 

Verlichte zitjes voor aan het zwembad!

Bestaan er verlichte zitjes voor aan het zwembad?

IMAGILIGHTS is een Belgische producent en verdeler van diverse draadloze, oplaadbare verlichting. Deze sfeerverlichting is zowel voor binnen als buiten en in zwembaden.

IMAGILIGHTS biedt u de beste ledtechnologie, met een levensduur van meer dan 50.000 werkingsuren. Het vormt zo het duurzaamste alternatief voor de traditionele verlichtingssystemen.

Alle producten van IMAGILIGHTS worden grondig getest vooraleer ze op de markt komen. De verlichting wordt getest in extreme weersomstandigheden in gespecialiseerde laboratoria die buitengewone temperaturen nabootsen, zoals woestijnhitte en extreme koude, maar ook hoge en lage vochtigheid. Er wordt bovendien ook gebruikt gemaakt van de allerbeste toestellen en apparatuur voor spuit-en rotatiegieten om een optimale kwaliteit te garanderen.

De Imagilight Barelo zijn ontzettende originele zitmeubels. Er bestaan hoezen voor in verschillende kleur die u over het verlichte kunststof zitje kan plaatsen.

Imagilights barelo

Uit welke materialen bestaan de zitmeubels voor buiten?

Zit meubels voor buiten zijn vervaardigd uit UV en weerbestendig materiaal.

Polyethyleen zitmeubelen

Zitmeubels uit Polyethyleen

Polyethyleen is een harde en zeer resistente  kunststof. Deze is niet onderhevig aan temperatuur schommelingen, zon of UV. Het materiaal wordt ook gebruikt voor Kunststof zwembaden of bv voor filters of opslagtanks. Zeer resistent, kleurvast en weerbestendig. We hebben verschillende zitmeubels in kunststof.

Zit meubelen in hardhout

Voor meubels die in de tuin, aan het zwembad of in het poolhouse gebruikt worden, wordt meestal gewerkt met de hardere houtsoorten zoals hardhout. Gekende hardhout soorten zijn Beuk, Bankarai of Ipé. Soms krijgt het hout een thermische behandeling om het duurzamer te maken. In dat geval spreekt met van Thermowood. De Lazy Daisy is vervaardigd uit een gepoederlakte metalen voet, Thermowood hout en een Sunbrella kussen. Ontdek hier de Lazy Daisy lounger.

Meubels om op te zitten in cortenstaal

Tuinbanken worden veel gemaakt in staal die dan gelakt wordt of in Cortenstaal. Meubelen op op te zitten in cortenstaal zijn een echte trend en we hebben verschillende merken, types en lengtes in ons assortiment.

Zitmeubels voor buiten met Sunbrella stof

De bekleding voor zitmeubels voor buiten is heel frequent met Sunbrella. Het is een weer, water en UV bestendige stof waar buiten loungers, salons voor buiten en zitmeubels voor buiten mee worden bekleed. Er is ontzettend veel keuze. Het voordeel is dat u bv in dezelfde stof kussens kan laten maken of omgekeerd de buiten meubelen kan laten bekleden in dezelfde stof als de kussens. Meer en meer kopen klanten ook buiten meubelen voor binnen of bv voor in het poolhouse, net omwille van hun degelijkheid.

COOL design zitmeubel van  Fatboy logo

De Finse designer Jukka Setälä ontwierp in 1998 een zitzak zoals geen ander. Fatboy is - zoals veel mensen denken - niet vernoemd naar de stevige vorm van de zitzak, maar naar de artiest Fatboy Slim. Die naam stond op een cd-hoes die Setälä ontving in eind jaren negentig en deze gaf hem inspiratie voor de merknaam: Fatboy the Original. De Nederlandse Alex Bergman zag veel potentie in het Finse ontwerp en verwierf in 2003 het alleenrecht op de verkoop.

De afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd binnen Fatboy. Hoewel de zitzak ongetwijfeld onze ultieme hero is, is Fatboy veel meer dan alleen maar een zitzak. De collectie is uitgegroeid tot een veelzijdig assortiment van iconische en kwalitatieve producten: van lampen en vloerkleden tot bijzettafels, hangmatten en natuurlijk de Lamzac. Ondertussen is Fatboy the Original verkrijgbaar in zo’n zestig landen. Alle producten zijn ontwikkeld met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Klik hier om ons volledig aanbod van Fatboy te zien.

Fatboy zwembad

Multifunctionele zitmeubels van Nikki Amsterdam

Nikki.Amsterdam werd opgestart in Haarlem, Amsterdam. Bestaande uit een Nederlands team van enthousiaste jonge mensen die het creatieve brein zijn achter het succes van Nikki.Amsterdam. In 2017 werd The.Lampion zeer succesvol in de markt gebracht in zowel binnen als buitenland.

Hierop volgde zeer snel een serie van nieuwe producten uit dezelfde lijn waaronder The Poof en The Cube. 2 kunststof zitmeubels met licht afstandsbediening en muziek. Al deze producten behouden hetzelfde stijlvolle design alsook de ingebouwde speaker en LED verlichting. Alle artikels werken perfect synchroon met mekaar samen.

Multifuncties voor de zit meubels op een rijtje :

  • bediening van het licht en de muziek kan met een  APP
  • de zit meubels hebben een ingebouwde luidspreker voor muziek
  • licht gevend, kleur of wit licht
  • waterdicht en kan gebruikt worden binnen in het poolhouse op terras aan het zwembad of in de tuin
  • UV en weer bestendig
  • oplaadbaar met batterij
  • kan gebruikt worden als zitje maar ook als bijzettafel

Dit creëert een unieke sfeer in huis of voor professioneel gebruik. Gekoelde drankjes, Sfeervolle kleuren verlichting samen met heerlijke muziek? Wat wil een mens nog meer?

Nikki Amsterdam slaagt er in om mensen samen te brengen. Of je nu gezellig thuis zit of in het park. Zelf op feestjes in een cocktailbars.

Kortom zijn het producten met een innovatief design, hoogwaardige kwaliteit en multifunctioneel.

Nikki amsterdam