Tuin

Tuin

Ontdek ons ruim tuin assortiment waar wij een mooie selectie aan top producten maakten.
Voor alle seizoenen van het jaar kan je bij ons terecht.


Tuin

Ontdek ons ruim tuin assortiment waar wij een mooie selectie aan top producten maakten. Ons gamma breidt regelmatig uit met nieuwe en leuke producten.

Tuin verwarming

Tuinverwarming brengt sfeer en gezelligheid

Tuinverwarming om zalige zomernachten nog gezelliger te maken. Of als de zomer voorbij is en deze nog wat te verlengen. Niets zo zalig of bij winterse temperaturen toch intieme warmte te ervaren in combinatie met de frisse lucht.
Neem hierbij een glaasje glühwein in warmte houdende kunststofglazen.

Je kan het terras verwarmen op verschillende manieren. De meest gebruiksvriendelijke manier zijn de IR stralers. Ze hebben weinig onderhoud nodig, zijn vaak plug & play en creëren geen rechtstreekse vervuiling.

Daarna heb je verwarming op gas. Dit is ook zeer gebruiksvriendelijk met een maximaal vermogen/verwarming. Enig minpuntje aan verwarming op gas is dat ze minder gezellig zijn om rond te zitten.

Het meest gezellige om het terras te verwarmen is de tuinhaard. Hierbij begeleiden de rookkanalen de vaak storende rook ver bij u vandaan. Sommige modellen kan je perfect in een overdekt terras plaatsen.

De vuurkorven en vuurschalen zijn zowat de meest gekende tuinverwarming. Mede dankzij hun eenvoud en mooie designs. Ze gaan mooi samen met bijpassende tuinopslag zodat uw droge houtblokken dicht bij de hand liggen.

Ten slotte hebben we een ecologisch alternatief om te verwarmen.
Namelijk de Pellet terrasverwarming deze energiebron is budgetvriendelijk en geeft minder schadelijk stoffen af dan houtverbranding.

Douche voor in de zomer

Al vele jaren zijn onze douches de populairste producten van onze webshop.
Deze gaan van stevige douches met warm water mengkraan tot eenvoudige budgetvriendelijke modellen die je kan aansluiten op een gewoon kraanstuk.
In onze showroom kan je vele modellen bezichtigen en geven wij advies waar nodig. Onze populairste douche is zonder twijfel de AQT Zwarte buitendouche dankzij zijn handige montage blokje zodat je de douche eenvoudig kan demonteren of plaatsen.

Weerbestendige tuin meubelen

Allerhande weather proof stijlvolle tuin meubels voor op terras, aan het zwembad of in de tuin. Van lounger aan het zwembad tot cortenstaal bank voor in de tuin.
De weerbestendigheid is afkomstig van degelijke grondstoffen en de welbekende Sunbrella stoffering. Deze laatste staat garant voor maximale kwaliteit in alle omstandigheden. Ook hier staan onze gekende producenten aan de basis van de kwaliteit en mooie design, namelijk:

Muziek voor binnen of buiten

Draadloze luidsprekers aan het zwembad of in de poolhouse? Ontdek alle mogelijke modellen en types bij ons. Aan het zwembad is het een must dat het toestel wel wat water spatten kan verdagen. Of in de zon mag blijven staan.
Hiervoor zijn waterbestendige speakers een goede partner. Zoek je een luidspreker voor in de poolhouse dan opteer je liever voor een mooie design speaker.

Barbecue in de tuin

Barbecue houden gaat terug tot in de oertijd al roosterden ze toen hun eten in een kampvuur. Gelukkig zijn er in deze moderne tijden tal van luxe artikelen ontwikkeld om deze beleving een enorme boost te geven. Onze voorkeur gaat uit naar de bron en dit is bakken boven een houtvuur. Heb je liever eenvoudiger te controleren methodes dan kies je best voor een kolen barbecue.
Als slot heb je de gas barbecue, wat garant staat voor snelheid en eenvoud met weinig gedoe.

Tuin lampen

Tuin lampen kan je ophangen in de tuin of gewoon op het terras plaatsen. Je kan ze evengoed binnen gebruiken om het interieur wat levendiger te maken. Sommige lampen in ons aanbod zijn heel multifunctioneel waaronder de reeks Nikki Amsterdam en Nordic D’Luxx. Ze beschikken namelijk over een app sturing, led verlichting, speaker en je kunt ze gebruiken als drankkoeler of bloempot.
Bij het tafelen buiten hebben we ook heel wat mogelijkheden onder onze categorie tafel lampen.