Terras lampen

Toont alle 26 resultaten

Terras lampen voor op het terras, aan het zwembad of in het poolhouse. Gezellige lampen voor als het buiten donker wordt. Ofwel op batterij en anders met een stroomkabel.

DESIGN
MEER KLEUREN
MEER MODELLEN

Waterdichte terras lampen met sterke batterij

Terrasverlichting met sterke batterijwaterdicht en leuk en origineel design. De meeste lampen voor op het terras zijn draagbaar en hebben een mooie originele look. Maar er is meer, er is ook multifunctionele terrasverlichting met muziek of die zelfs kan drijven op het zwembadwater.

De voordelen van Multifunctionele terras lampen

De lampen van Nikki Amsterdam  en Nordic D Luxx zijn multifunctionele lampen voor op tuin terras of in het poolhouse  Ze hebben verschillende functies zoals :

  • geven wit of RGB kleur licht
  • de LED terras lamp is herlaadbaar met batterij
  • waterdichte LED lampen voor op terras
  • inclusief bluetooth speaker
  • APP voor het bedienen van het kleurenprogramma of de muziek
  • bruikbaar als ijsemmer voor het koelen van uw champagne

Lichten voor op terras, voor binnen en buiten

De meeste lichten voor op terras zijn waterdicht. Dit maakt de lichten bruikbaar voor in de tuin of zelfs OP het zwembad zoals de Duck Duck eend. Niettegenstaande de lampen ontwikkeld zijn voor gebruik op terras kan je ze natuurlijk ook binnen gebruiken, bv in een poolhouse of in een veranda. De lampen voor op de koer zijn sfeermakers bij zomer of nazomer avonden.

De meest sfeervolle terrasverlichting zijn de LED prikkabels

De terras licht slinger of ook wel LED prikkabel is mede doordat we meer tijd buiten op het terras  doorbrengen een enorme trend. We hebben de prachtig mooie LED lamp slingers met witte kapjes en de LED lichtslinger met gekleurde glazen kapjes van Weltevree opgenomen in ons assortiment.

We hebben ook professionele slingers met LED lampen voor op het terras aan het zwembad of voor bv een horeca terras, of bv in de tuin. Maak een magische sfeer met onze LED slinger lichten als terrasverlichting. We hebben 5m, 10, 25 of zelfs 50m lange slingers met LED lampen voor op terras of in de tuin.