Wellness

Wellness in uw tuin

Wellness in uw tuin creëren kan op vele verschillende manieren. Namelijk met spa’s, hottubs enzoverder.
Een spa of hottub is een stiekeme droom van veel mensen. Wij kunnen u zeker ondersteunen in de keuze en dienst na verkoop van deze droom. Ook voor onderhoudsproducten en accessoires kunt u bij ons terecht.

We kiezen steeds meer om thuis te genieten. Uw eigen wellness belevenis in de tuin zorgt niet alleen voor ontspanning. Het is ook gewoon gezond voor uw lichaam en gemoedsrust. Een investering met teveel voordelen om op te noemen. Ontdek hier bij ons een ruim aanbod aan SPA baden.


Wellness in de tuin

We kiezen steeds meer om thuis te genieten. Uw eigen wellness belevenis in de tuin zorgt niet alleen voor ontspanning. Het is ook gewoon gezond voor uw lichaam en gemoedsrust. Een investering met teveel voordelen om op te noemen.

Spa baden

Spa baden

Ontdek hier bij ons een ruim aanbod aan SPA baden. Van budget vriendelijke modellen tot volwaardige spa's waarvan de afwerking in de hoogste graad is.
De opblaasbare spa's zijn zeer flexibel in gebruik, ze kunnen onder andere opgezet worden in +- 15 minuten. Een opbouw spa beschikt dan weer over enorm veel luxueuze attributen waaronder LED verlichting,speakers voor muziek te spelen en grote aantallen aan massage jets.

Een opblaasbare spa beschikt niet over speakers, echter zijn hier wel alternatieven voor. Waaronder onze outdoor speakers die weerbestendig zijn en dus water spatten kunnen verdagen. Ook sfeerlampen om de gezelligheid te maximaliseren kan je bij ons vinden. Een leuk product om boven de spa te hangen komt uit het gamma van Fatboy. Ontdek hem hier.
Zo maak je van de tuin een ultieme wellness beleving.

Zijn al deze energie verbruikers niet uw ding? Geen probleem, dan is een houtgestookte hottub de ideale keuze. Een hottub is vaak afgewerkt met duurzame houtsoorten en zal zo helemaal versmelten in uw natuurlijke tuin.

Spa wateranalyse

Een vaak vergeten feit is dat een goede water analyse de basis is van gezond water. Dit gezonde water is belangrijk voor de levensduur van uw toestellen en is veel aangenamer om in te vertoeven. Spa water analyse kan je vergelijken met zwembad wateranalyse de basis principes zijn hetzelfde.

SPA producten

Om de water analyse goed te kunnen opvolgen en corrigeren heb je best een aantal basis producten in huis. De belangrijkste producten zijn:

  • Spa ontsmetting (chloor)
  • Spa ph correctie
  • Spa vlokmiddel (ultra clear)
  • Spa reiniging

Spa toebehoren

Spa toebehoren bestaan uit onderhoud accessoires tot toevoegingen voor de ultieme wellness ervaring. Contacteer ons gerust voor advies bij de keuze van de juiste stofzuiger. Op basis van uw noden kunnen wij met onze kennis het beste toestel adviseren. Ook niet onbelangrijk zijn de patroon filter, deze zijn het hart van uw spa. Dus is het belangrijk dat de patroon filters goed onderhouden en ze ook tijdig te vervangen.
Zit het patroon dat u zoekt niet in ons aanbod? Contacteer ons gerust want wij breiden ons gamma non-stop uit.

Wellness in uw tuin