Opblaasbaar speelgoed

Toont alle 40 resultaten

Kies jouw favoriete opblaasbare zwembad speelgoed. De absolute trend is de opblaasbare flamingo en de echte originele eenhoorn van groot tot GIANT van het topmerk #floaty.

30% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 25,00.Huidige prijs is: € 25,00. incl. BTW
(1)  5,95 11,95 incl. BTW
(1)  28,00 incl. BTW

Hoe verhoog ik de funfactor in mijn zwembad? Met opblaasbaar speelgoed.

Speelgoed voor in het zwembad met uniek design

Wat is een zwembad zonder opblaasbaar speelgoed? Dat is als een café zonder bier! Maak kennis met ons volledig nieuw gamma aan inflatables, ideaal om rustig te genieten in uw zwembad of ernaast.

Onmisbaar voor de ideale poolparty zijn deze leuke en unieke opblaasbare flamingo's, de eenhoorns - unicorn van #floaty, maar ook de opblaasbare aardbei of de drijvende ananas zijn ontzettend hip voor op het water!

Dit drijvend zwembad speelgoed biedt gegarandeerd uren spelplezier in het zwembad. Ook lekkernijen vinden hun weg naar het zwembad. Wat denk je van een opblaasbare cupcake, een drijvende pizza bed of een gin tonic opblaasbare matras,  waar je op kan zonnen. Ik denk niet dat een "gewone" luchtmatras nog verkocht wordt?
In opblaasbare dieren zoals een unicorn - eenhoorn of opblaasbare eend (giant duck)  kan je gaan zitten en je fijn laten ronddobberen. Ook een drijvende ananas en watermeloen worden graag het water in gelaten. Eerst opblazen, en dan spelen maar!
Floaty Life Is Better At The Pool
Victoria Beckham on an inflatable

COOL Speelgoed dat je kan opblazen is de trend op Instagram

De opblaasbare unicorns of ander opblaasbare drijvende dieren verschenen geregeld bij VIP's op hun instagram account. #floaty is bekend geworden met de vele leuke foto's van celebrities  drijvend op een reusachtige eenhoorn. Ook Funboy zorgde voor met hun giant opgeblazen zwanen en hun drijvende Pegasus (gevleugeld paard) voor een ware trend in Ibiza en Saint Tropez.

Ook de opblaasbare eend of ook wel de giant duck genoemd is een ware rage. Op de eend die je kan opblazen kan je met 2 tot 3 zitten.

Heel leuk zijn ook de lichtgevende eendjes DUCK DUCK en het bootje : The Boat Lamp. Dit is waterdichte sfeerverlichting voor op het terras, in de tuin of op het water van het zwembad. Dit is eveneens #instafamous sfeerverlichting.

Zorg voor veiligheid met opblaasbare zwemband of armbanden

Zorg voor de veiligheid met een opblaasbare zwemband of opblaasbare armbanden.

De fel oranje reddingsbandjes zijn zo pasé! Tegenwoordig kan u uw kinderen veilig laten ronddobberen in een opgeblazen donut of een ring met een flamingo. De essentie blijft de veiligheid van uw kinderen in het zwembad maar het is zo veel leuker met deze originele reddingsboeien.

We maakten een aparte categorie met opblaasbare armbanden. Voor de veiligheid van de kinderen kan je best ook een leuke zwemband, je kan dit apart selecteren in onze shop.

LEESTIP : 5 poolparty musthave's

Veiligheid in het zwembad met speelgoed om op te blazen.

De vermoedelijke eerste voorloper van speelgoed in het zwembad was vast en zeker de oranje reddingsboei samen met de binnenband van een auto of vrachtwagen band. Deze Lifebouy werd al snel gemaakt met leuke prints en om te spelen: de zwemband.

Wat dus als veiligheid band op boten, aan stranden of aan het zwembad zijn oorsprong vond werd snel een opblaasbaar speeltuig voor fun en plezier in het zwembad.

life buoy

De drijvende opblaasbare dieren als alternatief voor de opblaasbare matras.

Het eerste leuke alternatief voor de "saaie" matras was de opblaasbare krokodiel of de opblaasbare surfplank. Tegenwoordig heb je heel leuke opblaasbare matrassen.

De opblaasbare dieren met toch wel de "unicorn" als trendsetter was snel het leuke alternatief voor de opblaasbare krokodil. Deze drijvende unicorn was een ware hype bij de lancering.

De drijvende opblaasbare dieren als alternatief voor de opblaasbare matras.

Het eerste leuke alternatief voor de "saaie" matras was de opblaasbare krokodiel of de opblaasbare surfplank. Tegenwoordig heb je heel leuke opblaasbare matrassen.

De opblaasbare dieren met toch wel de "unicorn" als trendsetter was snel het leuke alternatief voor de opblaasbare krokodil. Deze drijvende unicorn was een ware hype bij de lancering.

 

Kleurstof voor het zwembadwater

Hoe cool kan het worden? We hebben een product in onze shop : zwembad water kleurstof. Is er een Poolparty ( BLOG : 5 Poolparty musthaves ), verjaardagsfeestje of bv een halloween feestje, wat is er dan leuker dan het zwembadwater een kleurtje te geven. Na het gebruik kan je de kleur terug neutraliseren met Chloor en de kleur geeft niets af aan kledij of bv haar.

Bestaat er speelgoed die naar de bodem zinkt?

Tuurlijk, zinkend zwembad speelgoed of duikspeelgoed is super veel fun voor de kinderen. Het leert de kids ook hun adem inhouden en vlot duiken. Bovendien verbranden ze heel wat caloriën en slapen ze als roosje na hun dagje waterfun.

Er zijn verschillende duik spelletjes. Meestal hebben de verschillende voorwerpen punten. Naargelang het voorwerp die je opduikt heb je meer of minder punten. Er bestaan staafjes, ringen of andere leuke voorwerpen. Ontdek hier alle duikspeelgoed.

Kan je naast zwemmen ook andere sporten beoefenen in een zwembad?

Het lijkt een vreemde vraag, maar dat is het niet! Naast zwemmen tegen een jetstream, zwemturbine of bv met onze Pooltrainer kan je ook fitnessen  of bv fietsen op een Aquabike. Aquafitness voorspelden wij in 2017 al als nieuwe trend. Tegenwoordig is er heel veel keuze in waterfietsen maar ook al andere artikelen.