Zwembad chloor

Toont alle 16 resultaten

Zwembad chloor producten voor het ontsmetten / desinfecteren van uw zwembadwater. Chloor zorgt voor de hygiëne en kristalhelder zuiver zwembadwater.

Deze desinfectie producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en bij grotere aankopen hanteren wij KWANTUM KORTINGEN – hoe meer chloor u koopt hoe minder u betaald per eenheid. Verkrijgbaar in :  —  vloeibare versie  — chloor granulaat,  — chloortabletten MTF chloor 5 in 1  — of chloortabletten zonder stabilisator.

Meer informatie en FAQ’s hier : zwembad chloor informatie  –  informatie over chloortabletten – overzicht chloortabletten die u kan kopen

Onze vloeibare chloor producten voor uw zwembad kan u ook thuis laten leveren voor een minimale extra verzendkost*. (* enkel in België)

Meest gekocht
Meest gekocht
(13)  29,95 104,96 incl. BTW
Meest gekocht
Meest gekocht

Zwembad chloor kopen bij Life Is Better At The Pool.

Zwembad chloor

Chloor kopen online, is dat wel veilig?

Chloor kopen via een webshop is dat wel veilig? Nu is het zo dat deze producten zeer goed en veilig verpakt zijn. Online chloor kopen is dus veilig! De chloor producten zitten steeds verpakt in een veiligheid verpakking die kinderen niet open zullen krijgen.

Bij HTH gaan ze nog een stapje verder en is er zelfs geen contact tussen het chloor en de huid. Rond de sticks zit een plastiek omhulsel die er rond moet blijven. In de bussen of emmers met chloor granulaat zit steeds een doseer schepje of een is er een doseer dop.

De zwembad chemicaliën worden steeds zeer veilig en verzorgd verpakt met bubbelfolie en overvloedig verfrommeld karton om schokken op te vangen. Via onze online shop is chloor bestellen zeer eenvoudig, op heel wat producten verrekenen we ook kwantum kortingen.

LEESTIP : Kom hier alles te weten over CHLOORTABLETTEN

TIP : verbruik minder chloor door u voor het gebruik van het zwembad te douchen bijvoorbeeld met onze buiten douches.

Veilig verpakt en verzonden zwembad chloor

We nemen verschillende voorzorgsmaatregelen om alles veilig te laten verlopen. Hierbij een overzicht :

 • de chloorproducten zitten verpakt in een stevige verpakking met een duidelijk etiket en veilig voor kinderen
 • we verkopen enkel chloor voor zwembaden die erkend is door het Ministerie van Volksgezondheid - dit kan u erkennen door het B nummer of het NL nummer op de verpakking
 • vloeibaar chloor verzenden we enkel met een speciaal erkend transport bedrijf vanuit Overijse
 • voor het verzenden van chloor en andere zwembad producten gebruiken we extra dikke stevige kartonnen verpakking

Mocht er toch een ongeval gebeuren kan u contact opnemen met het ANTIGIFCENTRUM voor dringend medisch advies : 070 245 245

We vinden dat we als professioneel bedrijf ook verantwoordelijk zijn om u als klant goed te informeren. Daarom maakten we verschillende overzichtelijke pagina's met alle informatie :

Voordelen van zwembad chloor bij Life is better at the pool

 • alle zwembad chloor is veilig verpakt met een duidelijk Nederlandstalig etiket
 • alle zwembadchloor is ERKEND (door ministerie van volksgezondheid) chloor voor zwembaden in België en Nederland
 • chloor voor het zwembad kopen gaat snel, eenvoudig en is steeds uit voorraad leverbaar
 • u kan het chloor voor uw zwembad ook komen afhalen in onze winkel.
 • het zwembad chloor is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en bij grotere aankopen hanteren wij KWANTUM KORTINGEN - hoe meer zwembadchloor u koopt hoe minder u betaald per eenheid
 • de chloor is bij ons verkrijgbaar in alle vormen als vloeibaar chloor, chloor granulaat, chloortabletten MTF chloor 5 in 1 met of zonder stabilisator
 • door de zeer grote hoeveelheden chloor die wij verkopen is het steeds vers en met de hoogste concentratie

Sinds de samenwerking met Willy Naessens Swimmingpools NV verkopen we enkel nog kwalitatief hoogstaand zwembad chloor van het huismerk van Willy Naessens.

Hoe gebruik ik het zwembad chloor?

Hoe gebruik je chloor granulaat?
HTH chloor granulaat 10kg

Chloor in poeder of korrels lost u eerst op in een emmer of gieter (warm) water. Daarna verdeel je de opgeloste geconcentreerde chlooroplossing in het zwembad of de jacuzzi.

Voorzichtig met doseren van chloorgranulaat rechtstreeks in het bad. De sterke concentratie kan verbleking veroorzaken en witte vlekken op de PVC liner van uw zwembad veroorzaken.

In een zwembad afgewerkt met tegels of mozaïek of in publieke zwembaden kan u het chloorpoeder rechtstreeks in het zwembad doseren.

Chloortablet-skimmer

Het zwembadchloor in tabletvorm plaats je in de skimmer van het zwembad. Bij ingebouwde zwembaden zit deze skimmer in muur van het zwembad ingebouwd. Hebt u een opbouw zwembad (je) kan u met een drijvende skimmer werken om de chloortabletten te doseren in het zwembadwater.

Alle informatie over chloortabletten en TIPS over het gebruik kan u vinden op onze chloortabletten info pagina.

Hier een overzicht van alle chloortabletten die u kan kopen.

Door de geconcentreerde chloor water oplossing gaan skimmermandjes in de skimmer snel kapot. U kan nieuwe skimmermandjes hier kopen.

AQT Vloeibare chloor verloren verpakking 2023 kl

Vloeibaar chloor verkopen wij in bussen van 20L. Deze bussen dienen uitsluitend voor automatische doseer systemen. De vloeibare vorm van het zwembad chloor is niet het sterkst geconcentreerd product (dit is HTH Chloorgranulaat), maar reageert wel het snelst. De reden hiervoor is de snelheid waarmee het water oplost in het zwembadwater.

Het vloeibare chloor is heel geschikt voor (semi) openbare zwembaden zoals in Hotels, Kinesisten of Wellness centra. Ons vloeibaar chloor heeft een B nummer en is erkend als biocide klasse A door het Ministerie van Volksgezondheid. Het kan dus gebruikt worden voor zwembadwater ontsmetting.

Vanuit veiligheids risico is het absoluut af te raden om vloeibaar chloor manueel te doseren.

Meer uitleg over chloortabletten en chloor in het algemeen via deze video's.

Hoe onze klanten ons zwembad chloor beoordelen.

Hendrik - dinsdag 11 september

Wil geen andere tabletten meer gebruiken dan de 5 in 1 chloortabletten. Met deze tabletten hoef ik niet meer om te zien naar de kwaliteit van mijn zwembadwater, chloor en ph gehalte zijn altijd o.k.

Een echte aanrader alsook de service van Life Is Better At The Pool, snel en correct !!

Maurice

Goede kwaliteit chloortabletten en vlugge verzending.

Christoph

Kwaliteit: heel goed, stabiel, bad van 8,5x3m, 12u pomp per dag, 10 zwemmaanden op een jaar, ik heb ongeveer 1 stick per 7dagen nodig.
Prijs: surf er maar op los, overal praktisch dezelfde prijs
Geen gevaar op overdosis door trage afgifte.

Dimitri

Vloeibare chloor geleverd zoals beloofd. Goede én snelle service zoals steeds.

Kan ik zwembad chloor afhalen?

U kan zwembad chloor en zwembadproducten in het algemeen afhalen in de 3 winkels van Willy Naessens Swimming Pools NV.

 • Willy Naessens Swimming Pools - Oudenaarde
 • Willy Naessens Swimming Pools - Overijse
 • Willy Naessens Swimming Pools - Schoten

In deze 3 winkels zijn de zwembadproducten, het vloeibaar chloor en het zwembad chloor beschikbaar voor afhaling. Afrekenen kan in deze winkels met BC/MC.