Sfeerverlichting

Resultaat 1–40 van de 42 resultaten wordt getoond

Aangepaste sfeerverlichting voor op en rond uw zwembad en in de tuin. Maak een keuze van verlichting en het blijft aangenaam vertoeven wanneer het donker wordt.

DESIGN
MEER KLEUREN
MEER MODELLEN

Sfeer verlichting rond het zwembad

Sfeerverlichting rond het zwembad, in de tuin op tafel in het poolhouse maken het super gezellig. De design verlichting van Fatboy, Tradewinds en Imagilights zijn de eyecatchers bij een gezellige zomernacht of een late summer night aan het zwembad.

De meeste sfeerlichten voor in de tuin zijn waterdicht of kan u zelfs OP het water gebruiken zoals de DUCK DUCK XL eend, een groot design licht voor in het zwembad.

Witte of verschillende kleuren Led sfeer lichtjes

LED sfeer lichtjes wit of met verschillende kleuren

De LED lampjes van Fatboy en Tradewinds zijn WIT en kan u regelen op verschillende licht sterkte. Hoe lager de lichtsterkte - hoe langer ze blijven branden.

De kleinere tafellichtjes van Imagilights kan u ook in verschillende kleuren laten oplichten.

Sfeer en tafel lampjes, draadloos en tot 32h brandtijd

De tafellichten van Humble zijn echt TOP producten en gegeerd bij restaurants en bistro's. De tafellampjes hebben een "kaars effect" stand en zijn uitermate gezellig. Er zijn veel verschillende vormen die passen bij iedere tafeldecoratie. We hebben de tafelverlichting samen gestopt in een aparte groep in onze zwembad lifestyle shop.

Verschillende tuinlichten om in een boom te hangen.

Fatboy maakt een mooi waterdichte design lamp voor in de tuin die je kan ophangen in een boom. Het touw aan het bolvormig lampje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze originele tuinlamp heeft een brand tijd van wel 24h.

Ook The Ball van Nikki Amsterdam kan je in de boom hangen of de Lighthouse van Artsound.

Maar vooral onze prikkabels zijn ontzettend in trek. De sfeer op een terras is helemaal 100% met onze LED lamp slingers. We hebben er met verschillende lengte van 5m, 25m of 50m. De kleur van de LED lamp kan u zelf kiezen.

Fatboy-Bolleke

Wat is een prikkabel nu precies?

De prikkabel is een benaming voor een lichtsnoer, het is eigenlijk een lange elektrische kabel met lichtpunten op gemonteerd. De afstand tussen de lichtpunten verschilt van lichtsnoer tot lichtsnoer. Dit priksnoer kan je gebruiken als feestverlichting of als sfeerverlichting op het terras of in het poolhouse.

Multifunctionele sfeerverlichting voor in de tuin

Heel wat sfeer LED lampen met batterij voor in de tuin zijn multifunctioneel. Zo zijn de sfeerlampen van Nordic D Luxx bruikbaar als sfeer licht, draadloze bluetooth luidspreker of als ijsemmer voor het koelen van uw fles champagne.

De Nordic D Luxx bloempotlamp heeft volgende multie functies :

 • te bedienen met een APP op uw smartphone
 • bluetooth luidspreker
 • ijsemmer voor het koelen van uw champagne of rosé wijn
 • volledig waterdicht
 • te gebruiken als bloempot
 • verschillende modellen M, L en XL
 • zowel wit als RGB (gekleurd) licht
 • met de APP instelbare kleurenprogramma's

Wat is het verschil tussen warm en koud wit licht?

Het verschil tussen warm wit licht en cool wit licht zit hem in de temperatuur van het licht uitgedrukt in Kelvin. Warm wit licht heeft een K (kelvin) waarde van 2800 K. Cool wit licht heeft een lichttemperatuur van 6000 K. Als u sfeerverlichting wil voor in het poolhouse, op terras bij het zwembad of in de tuin dan is het extra gezellig met Warm White LED sfeer licht. We maakten u het gemakkelijk en groepeerden de sfeerverlichting met warm wit licht. Heel wat sfeer lichten voor buiten hebben ook het "kaarslicht" effect. Hierbij zal de LED lamp warm wit licht laten trillen of bewegen, net alsof er  kaarslamp in de verlichting zit. Mega gezellig toch!

De sfeer van de verlichting wordt bepaald door 3 factoren

 • het design van de sfeer verlichting
 • het warm witte licht van het LED sfeer licht
 • en het typische kaarslicht effect in het ledlicht
Verschil warm en koud wit licht