Poolhouse

Alles voor in en rond het poolhouse

Bij ons kan u terecht voor alles in uw poolhouse. Van een sfeerlamp voor een cosy inrichting van uw overdekt terras. Champagne of Gin voor in de poolbar of bv een eettafel. Met onze buiten verwarming zit u lekker warm zowel in de zomer als in de winter. Met de draagbare luidsprekers maak je er een echt feest van.

Poolhouse, alles voor een cosy inrichting van uw overdekt terras, terras aan het zwembad, de poolbar of voor op tafel. Van tafellamp tot luidspreker. Kortom allerlei leuke artikelen voor de boel op te vrolijken.


Alles voor in en rond het poolhouse

Bij ons kan u terecht voor alles in uw poolhouse. Van een sfeerlamp voor een cosy inrichting van uw overdekt terras. Champagne of Gin voor in de poolbar of bv een poolhouse tafel. Met onze poolhouse verwarming zit u lekker warm zowel in de zomer als in de winter. Met de draagbare luidsprekers maak je er een echt feest van.

Waterdichte draagbare Luidsprekers

Draadloze luidsprekers aan het zwembad of in de poolhouse? Ontdek alle mogelijke modellen en types bij ons. Aan het zwembad is het een must dat het toestel wel wat water spatten kan verdagen. Of in de zon mag blijven staan.
Hiervoor zijn waterbestendige speakers een goede partner. Zoek je een luidspreker voor in de poolhouse dan opteer je liever voor een mooie design speaker.

Hoe krijg je het lekker warm in het poolhouse? met Terras verwarming

Terras verwarming om zalige (na) zomernachten nog gezelliger te maken. Of als de zomer voorbij is en deze nog wat te verlengen. Niets zo zalig of bij winterse temperaturen toch intieme warmte te ervaren in combinatie met de frisse lucht.
Neem hierbij een glaasje glühwein in warmte houdende kunststofglazen.

Je kan het terras verwarmen op verschillende manieren. De meest gebruiksvriendelijke manier zijn de IR stralers. Ze hebben weinig onderhoud nodig, zijn vaak plug & play en creëren geen rechtstreekse vervuiling.

Daarna heb je verwarming op gas. Dit is ook zeer gebruiksvriendelijk met een maximaal vermogen/verwarming. Enig minpuntje aan verwarming op gas is dat ze minder gezellig zijn om rond te zitten.

Het meest gezellige om het terras te verwarmen is de tuinhaard. Hierbij begeleiden de rookkanalen de vaak storen rook ver bij u vandaan. Sommige modellen kan je perfect in een overdekt terras plaatsen.

Ten slotte hebben we een ecologisch alternatief om te verwarmen.
Namelijk de Pellet terrasverwarming deze energiebron is budgetvriendelijk en geeft minder schadelijk stoffen af dan houtverbranding.

Quaruba XL wall 001

Hoe maak je een gezellige sfeer? Met Poolhouse lampen

Poolhouse lampen voor binnen & buiten op het terras aan het zwembad. Waterdichte design lampen met batterij & multifunctioneel met luidspreker. Ook gezellig bij het tafelen of het aperitieven. Kortom onze lampen kun je zowat overal gebruiken. Achter deze prachtige stukken zit vaak een sterke producent:

Het Poolhouse interieur knus en gezellig maken.

Stijlvol poolhouse interieur die je kan combineren aan het zwembad of in de tuin en indoor. Hiervoor hebben we poolhouse tafels, draagbare luidsprekers, zitbanken en zitzakken.

Poolbar drank

Een poolparty of een gezellige avond aan het zwembad is pas geslaagd met de juiste drank. Champagne, Gin of Rosé is dé verfrissing voor aan het zwembad.

Poolbar inrichting

Poolbar inrichting die je makkelijk aan het zwembad kan plaatsen. Zo verkrijg je multifunctionele en mooie indoor/outdoor meubelen.
Onze kunststof glazen kan je bijna niet onderscheiden van echte glazen. Zo kan je ze makkelijk meenemen naar buiten of aan het zwembad. Dit zonder risico dat er scherven terecht komen op plekken waar je vaak blootvoets loopt.