Tuinslangen

Toont alle 9 resultaten

Mooie design tuinslangen voor in een zwembadtuin. Zowel tuinslangen met een modern of retro design als tuinslang haspels voor montage aan de muur.


Mooie design tuinslangen voor in een zwembadtuin.

Zowel tuinslangen met een modern of retro design als tuinslang haspels voor montage aan de muur. Verschillende merken zoals Trade Winds en ZEE. Zowel in verschillende kleuren als in zwart of wit.

Tuinslangen met verschillende lengte

De meeste van onze tuin slangen zijn te verkrijgen in verschillende lengte, gaande van tuinslang 30 meter, 10m tot wel 80m. Speciaal is ook dat de kleur van de waterslang gekozen kan worden, rood of bv in het zwart. Dit kan bij de design tuin slang haspels van Tradewinds.

Zijn tuinslang koppelingen universeel?

Niet alle tuinslang koppelstukken zijn universeel en bruikbaar voor ALLE tuin slangen. Het is wel zo dat alle tuinslangen die wij verkopen de typische standaard universele koppeling gebruiken. Uw huidige tuinslang aansluiting zal dus werken met onze tuinslangen. De tuinslangen zijn handig voor de aansluiting van een tuindouche. Deze douches voor in de tuin zijn eenvoudig op te bergen in de winter en kunnen in de zomer gemakkelijk in het gras of naast het zwembad of poolhouse gezet worden.

Matchende waterslangen voor de tuin met de buitendouches

Heel wat tuin water slangen hebben een specifiek design, klassiek of modern. Bij de design merken die we in ons assortiment verkopen zijn er mooie combinaties. Hierbij een overzicht