Water kleurstof

Toont alle 2 resultaten

Waterkleurstof

Geef eens een ander kleurtje aan je zwembad!


Zwembad water kleurstof

Water kleurstof voor het kleuren van zwembadwater. 6 verschillende kleuren. Zowel voor FUN als voor bv het uitvoeren van lek testen of flow testen in publieke zwembaden.

Fun met Kleurstof voor zwembad water

Het kan heel leek zijn om bv tijdens de volgende poolparty of het volgende verjaardag feestje het water van het zwembad een ander kleurtje te geven.

De dosering is vrij laag 180ml voor 100m³ (100000L water).  Het product is veilig, niet giftig en zal het haar of badkledij niet kleuren.

Kleurstof voor een flow of lektest

U kan deze test ook gebruiken voor een "flow" test. Zo kan bv kleurstof aan het zwembadwater toevoegen en timen hoe lang het duurt tot alle zwembadwater volledig gekleurd is. Op deze manier kan u nagaan of er dode zones zijn die mogelijk slecht worden ontsmet.

De kleurstof kan ook duidelijk laten zien waar er bv een lek aanwezig is in het zwembad en wordt gebruikt door gekende lek detectie bedrijven.

Waterkleurstof toepassingen

  • poolparty - zowel privé en publiek een halloween feestje of zomerse poolparty
  • lek detectie, bv bij een lek detectie met kleurstof  in een zwembad
  • flow detectie met kleurstof in een publiek zwembad
  • Het kleuren van water in fonteinen

Gekleurd zwembadwater terug helder maken met chloor

Het gekleurde zwembadwater kan u terug helder maken met een chloorshock. De chloorshock kan u uitvoeren met bv chloor granulaat of vloeibaar chloor.