Patroon filters

Toont alle 18 resultaten

Patroon filters voor het filteren van het water in de jacuzzi of hottub. Deze cartouche filters kan je inzetten voor verschillende doeleinden. Namelijk in spa’s ,opzet zwembaden en de zwembaden van Intex.


Alle soorten Spa & zwembad patroonfilters

Spa patroon filters voorkomt vervuiling in de leidingen. Om een goede waterkwaliteit te kunnen blijven garanderen is het aangewezen om op frequente basis de filter te reinigen. Als de filter er visueel vervuild uitziet na voldoende reinigingen is het nodig om de filter te vervangen.

Eenvoudig de filter cartridges poetsen met de Reinigingskam

Nadat je de filter hebt gereinigd met filterreiniger kan je het vuil makkelijk afspoelen met de reinigingskam die je hebt aangesloten op je waterleiding. Deze handelingen zullen de levensduur en kwaliteit van de filter aanzienlijk verlengen.

Hoe herken ik een Anti bacterie filter cartouche

Heeft de filter een blauwe kleur? Dan beschikt hij nog over een extra anti bacterie werende functie.

Zijn PATROON FILTERs MET SCHROEFDRAAD universeel

Veel filters beschikken over een schroefdraad. In 99% van de gevallen gaat dit over een schroefdraad van 1 1/2" zodat de filter mooi op zijn plaats blijft zitten.
Alle andere modellen zitten los en moeten over de juiste afmetingen beschikken.

Contacteer ons voor Filters

Vind je niet wat je zoekt? Geen probleem, contacteer ons en wij kijken zo snel mogelijk wat we kunnen doen voor u. Ons aanbod staat nooit stil en we breiden ons gamma regelmatig uit.

Hoe vaak moet ik de patroon filter van een spa vervangen?

Wij adviseren om het filterpatroon van een spa niet meer dan 3 x te hergebruiken. Doorgaans spoel je de filter 1x per week uit en geef je hem een grondige poetsbeurt met Aquafinesse SpaClean bv 1 maal per maand. Na 3 van deze poetsbeurten met product kan u de patroonfilter best vervangen. Het product en de vervuiling zal er voor zorgen dat na de 3de poetsbeurt het patroon heel wat van zijn functionaliteit verliest.

Het is aan te raden het speciale Spa Vlokmiddel van Flovil te gebruiken. Dit product is specifiek ontwikkeld voor gebruik met filterpatronen van jacuzzi's. Het product zal de filtercartouche niet verstoppen maar de patroonfilter net beter laten werken. Dit resulteert in helderder water in de hottub.