Zwembadproducten

Zwembadproducten een overzicht

In onze shop kan u alle zwembadproducten terugvinden die u nodig hebt bij de behandeling van uw zwembadwater. Alle productpagina’s zijn voorzien van deskundig advies en de zwembad producten werden onderverdeel in een aantal hoofdgroepen:

—  Chloor  — pH Correctie  — Vlokmiddel  — Zwembadreiniger  — Zwembadzout


Zwembadproducten online kopen

Sinds 2005 verkopen we online zwembadproducten. In onze webshop vindt u enkel kwaliteitsproducten, meestal merk producten die reeds lange tijd in de zwembad branche worden verkocht. Online zwembad producten kopen gaat snel, is eenvoudig en uw producten worden gratis bij u thuis geleverd. De zwembad chemicaliën, worden zeer stevig en veilig ingepakt voor de verzending met de pakjesdienst.

Worden alle online zwembadproducten aan huis geleverd?

Online zwembadproducten in vloeibare vorm worden NIET verzonden. (bv Chloorstabil - vloeibare chloor, e.a.) Ook zware producten die niet veel kosten zoals zwembadzout worden niet verzonden. Zwembadproducten kopen kan u steeds online maar bv. deze zware of gevaarlijke chemicaliën kan u bij ons komen afhalen. Afhalingen kunnen elke werkdag van 9-17u30 of bv op Zaterdag van April - September in ons magazijn.

Chloortabletten zijn met stip de meest gebruikte producten voor het ontsmetten en behandelen van uw zwembadwater. Andere veel verkochte chemicaliën zijn pH Min voor het verlagen van uw pH waarde en ook Floculant voor het helder maken van het zwembadwater.

Zwembadzout kan gebruikt worden in combinatie met zwembad zoutelectrolyse systemen. Er zijn 2 methodes om het zout te gebruiken.

    • Zout toevoegen in het zwembad
      • dit kan in de vorm van granulaat (Poolsel) of in de vorm van tabletten
    • Zout toevoegen in een reservoir
      • vb de Marina zout tabletten zijn geschikt voor Ospa Chloorozon apparaten. Deze worden in een reservoir toegevoegd.

Het verschil tussen zout voor uw zwembad en bv zouttabletten voor de waterverzachter zit hem in de zuiverheidsgraad. Zwembadzout is zeer zuiver zout.

Zwembadproducten voor publiek of privaat zwembad

In private zwembaden gebruikt met over het algemeen Chloortabletten, chloor granulaat, producten om de pH waarde (zuurtegraad) te corrigeren en Flocculant. In publieke zwembaden gebruikt met dezelfde producten maar dan in vloeibare vorm. Deze zwembad chemicaliën worden automatisch gedoseerd met doseerpompen.

Met een automatische zwembad waterbehandeling kan u de waterbehandeling van uw privaat zwembad ook automatiseren.