Opblaasbare SPA

Toont alle 13 resultaten

Opblaasbare spa’s zijn een praktisch en budget vriendelijk alternatief voor dure vaste spa’s.
Een zeer mooi toestel voor in de tuin of op het dakterras. Ze kunnen zelf binnen geplaatst worden.
Meenemen op een weekje in het buitenland is ook mogelijk omdat je ze in 15 minuten kan opbouwen.

Wij kunnen u ook bijstaan in de waterbehandeling van de spa en advies in de keuze.


Handige en goedkope opblaasbare spa

Opblaasbare spa's zijn een welgekomen alternatief van de klassieke spa in de tuin of op het dakterras. Ze behouden de belangrijkste eigenschap van de spa.
Namelijk lekker warm water met masserende bubbels. De eenvoud van de snelle plaatsing maakt de opblaasbare spa heel uniek. In deze budget vriendelijk prijsklasse is de kwaliteit maximaal behouden. Dus dit is de ideale opstap naar een dure luxe spa.

Hoe plaats ik het best een opblaasbare spa?

Een opblaasbare spa plaats je op een stabiele ondergrond te kiezen met bij voorkeur een zachte beschermende onderlaag. Vervolgens blaas je de spa op of plaats je de mousse blokken op hun plaats. Nadat je de bijhorende buiten en binnen liner in elkaar heb geritst kan je de motor/filterpomp monteren. De montage hiervan is plug & play. Om de levensduur van de dichtingen te verlengen is het aangewezen om hier wat vet of glijmiddel aan te wrijven. Na 15 minuten is de spa reeds klaar om te vullen.

Om een opbouw spa of opblaasbare spa te plaatsen zijn er telkens handige instructie filmpjes beschikbaar samen met de duidelijke handleiding.
Als er nog iets onduidelijk is zijn onze medewerkers steeds ter beschikking voor advies via verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld onze chat, telefooncentrale en social media.

Wat zijn de Elektrische kosten van een opblaasbare jacuzzi?

In een gemiddelde Intex opblaasbare spa zitten elektrische onderdelen die samen om en bij de 3000 Watt per uur verbruiken. Dit spa verbruik omvat 2200 Watt voor de verwarming, 800Watt voor de circulatie pomp. Dit is het theorethische maximale verbruik.

Wanneer de proef op de som genomen wordt gedurende 3 tal weken merken we een gemiddeld dagelijks verbruik van 5 - 6kW per dag. Met de huidige energieprijs, verbruikt een opblaasbare spa een elektrische verbruik van gemiddeld 0,15€/kwh x 6kWh = 0,9€/ dag.

Vaak vragen mensen zich af wat de kosten bedragen van dergelijke artikelen.
Door de vele mogelijkheden en types is dit niet gemakkelijk te bepalen. Ook is deze berekening van veel  variabele factoren afhankelijk. Namelijk hoe vaak u de spa wil gaan gebruiken, de buiten temperatuur,energie leverancier enz.

Tips voor een lager energie verbruik van uw opblaasbare spa

U heeft natuurlijk bepaalde elementen zelf in de hand.

  • De spa hoeft natuurlijk niet non stop te verwarmen, je kiest dit zelf volgens de frequentie van uw gebruik. De filterpomp gaat voor de waterkwaliteit wel wat meer moeten draaien maar gelukkig is deze dan weer zuiniger in verbruik.
  • Ook is het belangrijk om de warmte niet verloren te laten gaan door een goede locatie van de spa te kiezen. Uit de wind, in de zon bv onder een overdekt terras
  • Zorg dat u zo weinig mogelijk water verliest
  • Dek de opblaasbare spa goed af.

In vaak gebruikte periodes kan je onze heatcover gebruiken om zo uw verbruik te gaan halveren. Je kan eenvoudig dagelijks een minimale hoeveelheid in uw water toevoegen, dit kan samen gebeuren na de controle van het water en toevoeging van uw desinfectie producten.

Hoe moet u een opblaasbare spa best onderhouden?

Onze medewerkers staan steeds paraat om u te ondersteunen en adviseren in het onderhoud en behandelen van het water. Veel info is reeds terug te vinden op onze productpagina's. Hier herhalen wij nog even de belangrijkste stappen van gezond zwembadwater.

  • Een stabiele en correct PH waarde is van groot belang om een optimale desinfectie van het water te hebben.
  • Deze desinfectie (chloor) zorgt namelijk voor het verwijderen van aanwezige bacteriën en algen vorming.
  • Zeer belangrijk is het om het spa water op regelmatige basis te verversen. Minimaal toch 1 maal per 3 maanden.
  • Ook het patroonfilter moet je regelmatig reinigen of vervangen.

Accessoires voor de opblaas jacuzzi

Tal van accessoires zijn beschikbaar op onze webshop en in de showroom te waregem. Ben je op zoek naar onderhoudsproducten of accessoires die niet op onze shop staan? Geen probleem, laat het ons weten en wij zoeken naar een gepaste oplossing voor u.

Een overzicht van de handige accessoires

Opblaasspa met snelle dienst na verkoop