Fakkel

Toont alle 9 resultaten

Design tuinfakkels met LED of authentieke Zweedse boomstam vuur fakkels. Fakkels voor in de tuin met LED of met VUUR. Zowel voor licht, gezelligheid, als decoratie, voor warmte. Ideaal voor een wintertuin of een zomers tuinfeest.


Waarom een fakkel in de tuin

Een fakkel zorgt voor authentieke gezelligheid in de tuin. Daarbij is de fakkel zeer eenvoudig in gebruik, goedkoop en daarom dus de ideale keuze. Breng probleemloos de gezelligheid en sfeer van vuur naar je tuin met onze Zweedse fakkels. Deze gebruiksvriendelijke en milieuvriendelijke tuinverlichting zijn gemaakt van een boomstam. Ze zijn perfect voor een tuinfeest, als wintertuindecoratie, op een wintermarkt, kerstmarkt, kerstversiering en veel meer!

Het moderne design alternatief zijn de LED lamp fakkels van Fatboy of Imagilights.

 

 

Design LED fakkels een waardig alternatief

De design LED fakkels een waardig alternatief voor de vuurfakkels.

De design LED tuinlamp fakkels zijn een waardig alternatief voor de vuurfakkels. Ze zijn milieuvriendelijk en geven langdurig licht door een batterij.

De design led-lampen bestaan al geruime tijd, maar worden pas sinds kort populair bij de consument. Ze zijn namelijk een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele vuurfakkel die al eeuwenlang wordt gebruikt. Deze tuinverlichting geeft langdurig licht en gaan tot 100 uur mee met een enkele lading, wat meer dan genoeg is voor de meeste mensen.

Wat is een Zweedse fakkel voor in de tuin?

Een Zweedse fakkel is een soort tuindecoratie die 's nachts wordt gebruikt om licht, gezelligheid en warmte te geven. Het bestaat uit een boomstam met inkepingen die de zuurstof doorlaten voor een goede verbranding. De Zweedse fakkel is een tuinvuur waar we zelf heel enthousiast over zijn. Het wordt al generaties lang in Zweden gebruikt, maar we verspreiden zijn charme nu over de hele wereld.

De Zweedse fakkel werd eind 19e eeuw in Zweden uitgevonden door Gustaf Dalén, een uitvinder en industrieel.

Onze fakkels zijn gemaakt van natuurlijke dennenhout boomstam (afgestorven bomen), dus ze zijn volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Hiermee creëer je in de winter een warme, sfeervolle sfeer in je tuin of maak je van je tuin een winterwonderland. Het beste echter? Deze tuinvuur fakkels zijn zo goedkoop en gebruiksvriendelijk dat u het zich kunt veroorloven om er meer dan één te kopen!

Wat zijn de voordelen van fakkels in de tuin?

Fakkels in de tuin voegen een gevoel van mysterie en intriges toe aan elk buitenevenement. De vuur fakkels kunnen sfeerverlichting bieden zonder insecten aan te trekken of hinder te veroorzaken. Fakkels kunnen ook worden gebruikt als wegwijzer van een pad of ze kunnen extra licht geven op donkere paden. Fakkels zijn gemakkelijk en kan u bij ons vinden, ze zijn relatief goedkoop, sommige kosten slechts 5€ per stuk.

  • Sfeervol en authentiek

  • Goedkoop

  • Geschikt als tuindecoratie

  • Licht, vuur en warmte in 1

Een Zweedse fakkel is ook een geweldig cadeau-idee voor je vrienden en familie tijdens Kerstmis, Oud en Nieuw of wanneer je ze wat extra liefde en zorg wilt tonen. De Swedish Torch is ook perfect voor kerstmarkten als decoratie en sfeer in de winter. En onze Zweedse fakkelhouders maken het gemakkelijk om dit mooie ding te hanteren! Ze zijn perfect voor elke gelegenheid en met hun klassiek Scandinavisch design en eenvoudige elegantie wil je ze het hele jaar door in huis hebben.