Waterdichte speakers

Toont alle 15 resultaten

Waterdichte speakers voor buiten, op het terras in de tuin, aan het zwembad of in het poolhouse. Groot assortiment draagbare waterproof design luidsprekers.

20% KORTING
(1) Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 249,00. incl. BTW
20% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 449,00. incl. BTW
17% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 119,00.Huidige prijs is: € 119,00. incl. BTW

Het gemak van waterdichte speakers

Ga je naar buiten en wenst u graag een heerlijke muziek  voor een leuke sfeer dan is een draagbare luidspreker een ideale oplossing. De waterproof bluetooth boxen zijn DE ideale oplossing. Ze hebben een goede batterij met lange levensduur. Ze kunnen tegen een stootje en zijn meestal gemaakt speciaal voor buiten. Regent het een druppel of komt er spatwater op van de buiten douche of het opspattend water van het zwembad. Geen probleem ze spatwaterdicht zijn IP55 of IP 65 (meer info over de IP Klassen)

Handig is dat u bij deze boxen kan streamen via uw smartphone. Sommige waterdichte  boxen hebben zelfs een APP : Waterdichte speakers met APP.

Vergeet je uw luidspreker buiten en is er s nachts een hevig onweer, geen probleem voor de spatwater dichte speakers.

Het voordeel is dat u dit type van luidsprekers voor buiten overal mee kan naartoe meenemen. Denk aan het strand, op vakantie of bijvoorbeeld mee in de tuin.

Waar kan u een draagbare waterdichte luidspreker zoal voor gebruiken

De water bestendige boxen kennen heel veel toepassingen. Iedereen denkt direct aan de FreeSpace van Bose alom gekend van in de pretparken of als luidspreker tussen de planten in de tuin.  Of de kleine hebbedingen van JBL, de JBL Charge en JBL Flip. Echter zijn er nog heel wat meer prachtige design waterproof speakers voor heel veel verschillende toepassingen.

De verschillende toepassingen waar je waterproof boxen mee kan naartoe nemen of gebruiken :

  • horeca, brasserie, café terras
  • terras in de tuin, aan het poolhouse of aan een zwembad
  • bij de ligzetels aan het zwembad
  • in het poolhouse
  • op kot bij de studenten
  • in een feestzaal snel opgezet en snel terug opgeborgen
  • aan het strand
  • in de fitness club
  • bij de jeugd in het clublokaal
  • enz...
Bose Freespace 51
soundcast VG3
JBL Flip
Soundcast Outcast
Outdoor speaker
JBL Charge

Bose FreeSpace 51

Soundcast VG3

JBL Flip

 Soundcast Outcast

Escape P9

JBL Charge

Is een multifunctionele luidsprekers handig?

Producenten doe er alles aan om hun luidsprekers voor in de tuin zo multifunctioneel mogelijk te maken. De lijst met leuke functies zijn zeer lang. We pikken er een aantal voor u uit.

Lichtgevende luidsprekers

Lichtgevende luidsprekers

Meer en meer luidsprekers voor op het terras hebben een leuke licht functie. De Artsound Lighthouse is toch wel de mooiste lantaarn luidspreker. Verkrijgbaar in het rood en in het zwart. U kan het bovenst deel uitschuiven en dan hebt u een leuke LED lamp. Deze kan je instellen in wit of kleur en zelfs dimmen. De muziek die uit dit toestel komt is bovendien fenomenaal.

Buitenboxen in stereo

De Escape P9 design luidsprekers kan u no time pairen. Je geluid klinkt dan in stereo door 2 of draagbare terras boxen. Een ideale functie voor bv een horeca terras of bv aan een poolhouse en aan het zwembad. Bij Artsound is er dan weer de handige KISS functie waarbij je 2 luidsprekers 5 seconden tegen elkaar houdt en ze zo ook in no time gepaird zijn. Ook Soundcast heeft die functie op hun assortiment.

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves

Waterproof tuin speakers als powerbank

Artsound ontwikkelde de waterdichte Lighthouse met een stevige batterij. Er is een mini USB aansluiting waar u uw GSM kan op aansluiten om de batterij op te laden. Op deze manier kan u dus de waterproof Lighthouse van Artsound gebruiken als powerbank. Zo komt het streamen van uw muziek niet in gedrang door een lege Smartphone batterij.

Heeft een Waterdichte Escape P9 een APP?

Escape won met zijn P9 heel wat design prijzen en awards, het lijstje is zeer indrukwekkend (Awards Escape P9) . Deze handige APP functie maakt de buiten luidspreker die tegen een spatje kan, uitermate geschikt voor op een terras van een café, een restaurant terras of in een bistro. Hij kan ook gebruikt worden bv op een evenement of op een beursstand. Je kan de Escape P9 luidspreker bedienen van op afstand. Plus er zit een handige LOCK functie op dat niemand het toestel met de knopjes bv kan uitzetten of het volume kan verhogen of verlagen. Super handig voor de Design liefhebber die net dat tikkeltje meer wil.

Wat is een waterdichte speaker?

Een waterbestendige speaker is een box in de IP Klasse IP55 (stofbestendig en  spatwaterdicht) of IP65 (volledig stofdicht en spatwaterdicht) zit. De speaker is meestal gemaakt van stevige en UV bestendige kunststof wat hem zeer robuust maakt. Waterproof speakers zijn vervaardigd voor gebruik in de tuin, op terras, op een boot, aan het zwembad of voor evenementen of horeca toepassingen. Deze boxen zijn draadloos en werken met een herlaadbare batterij met lange levensduur.

Meest gekende merken van waterproof boxen