Barbecue

BARBECUES VOOR IN DE TUIN, AAN HET ZWEMBAD OF OP TERRAS AAN HET POOLHOUSE. ONTDEK ONS AANBOD.

Welkom in onze BBQ-categorie, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor je volgende BBQ tuinfeest aan het zwembad. Wij bieden een ruim assortiment aan BBQ benodigdheden, van houtskool tot kamado en alles wat daar tussen zit.
We hebben ons assortiment voorzien met producten en toestellen voor de doorgewinterde grillmeester maar evenzeer voor een gelegenheid BBQ’er.
We hebben Barbecues in verschillende prijs categorieën van een Kettle BBQ van 90€ tot de prachtige White Fire plancha BBQ van 1500€.
Ontdek onze verschillende BBQ categorieën:

De ultieme outdoor barbecue beleving met houtvuren

Statief Barbecue Tripod 02

Heerlijke rooksmaak van de hout barbecues.

Voor wie houdt van de smaak van een houtgestookte barbecue, zijn onze houtbarbecues de perfecte keuze. Kenmerkend voor de BBQ's met hout brandstof is de authenticiteit. Denk maar aan de vuurschaal met tripod.

Ons BBQ assortiment is er in modern of traditionele stijlen. De meeste houtbarbecues hebben verschillende. Zowel draagbare tot groot formaat BBQ's.

Barbecues die je kan opstoken met hout zijn gemaakt van duurzame materialen. Met verschillende van onze Wood BBQ's geniet je in je eigen achtertuin van de authentieke smaak van houtgestookt gegrild vlees en groenten.

outdoor houtblok BBQ's

Ontdek onze houtskool barbecues

De meest verkochte en courante kolen BBQ's

De eenvoud en de traditionele rooksmaak, hebben er voor gezorgd dat de BBQ's met houtskool of kokos briketten de meest gebruikte zijn in onze regio.

Onze houtskoolbarbecues sluiten aan bij deze trend en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, moderne of traditionele stijlen, portable of grote horeca BBQ's. De meest kenmerkende hier zijn de Kettle BBQ en de Kamado barbecue.

Geniet met onze barbecue modellen in de tuin op terras, aan het zwembad of aan het poolhouse van lekker gegrild gerechten.

Bekijk onze houtskool barbecues!

Bekijk ons uitgebreid aanbod kamado barbecues

Kamado-bbq

Kamado barbecues DE trend

Kamado barbecues zijn DE trend van de voorbije jaren. Big Green EGG zette de trend met deze keramische BBQ's. Het gebruik van deze keramische barbecues door gerenommeerde chef-koks hebben er toe bijgedragen dat veel mensen deze culinaire beleving naar hun thuis brachten. 

De Kamado is dan ook de culinaire all rounder onder de BBQ's. Je kan er op grillen, roken, pizza bakken, stofpotjes maken, spit klaarmaken en nog veel meer.

We selecteerden de Kamado's van het merk OUTR. Onze keuze voor OUTR ceramische grills ligt voor de hand, gezien hun groot aanbod, jarenlange ervaring en ruime stock.

Vergelijk hier de verschillende kamado's

De plancha voor in de tuin of op terras aan het poolhouse.

White fire plancha BBQ sfeer 02

Gezonde BBQ ervaring met onze plancha's

Kiest u bewust voor gezonde voeding en wil u toch genieten van de typische outdoor barbecue gezelligheid, dan zijn onze plancha's wat u zoekt. Hierbij bakt u op een vlakke (RVS of GIETIJZER) plaat de groenten, vlees of vis. 

Dit kan zelfs zonder toevoegen van vetstof en zonder contact met de vlam. Hier zette OFYR de voorbije jaren de trend. In ons product aanbod hebben we de kwalitatieve Whitefire BBQ en de plancha's van het merk OUTR.

Leuke BBQ's in ons aanbod zijn de multifunctionele Höfats Cube en de Höfats bowl. Deze vuurkorf en vuurschaal kan je ook met een bakplaat uitrusten. Op deze manier heb je ook eenvoudig je hete plaat BBQ in 1-2-3.

Onze vlakke plaat barbecues hebben een grill rooster dat u ook kan grillen in de vlam.

Plancha gezondste outdoor kookvuur

Barbecues met gas

Gas-barbecue

Snel en lekker grillen

Wie snel en lekker wil grillen zonder het gedoe met het aanmaken van kolen of hout is met een gas-barbecue het beste af. Bij deze BBQ's met butaan of propaan gas kan je met een druk op de knop het vuur aanzetten en onmiddellijk starten met grillen.

In ons aanbod gas barbecues zitten kleine en grote modellen gemaakt van duurzame materialen. Gasbarbecues zijn mobiel en licht van gewicht. Dit maakt ze uiterst handig om op te bergen of te verplaatsen. 

COMMING SOON

Alle handige barbecue accessoires

Accessoires, roosters en toebehoren voor barbecues

Bij heel wat van onze barbecues bieden we een hoes aan, kan je het gril rooster apart kopen of hebben we handige toebehoren zoals. 

In het assortiment zitten ook de handige hitte beschermende handschoenen en de leren schort van Weltevree, het Nederlandse outdoor design merk. 

De eyecatcher is de The Blow Poke en de The Axe Hakbijl van Wünder, een Belgisch outdoor designmerk.

Ontdek alle handige BBQ accessoires

Kruiden om te volle te geniet van heerlijke gerechten en zalige geuren

Barbeque-kruiden

Heerlijke vuurkruiden

Hier kan u binnenkort terecht voor vuurkruiden, rookchips en veel meer. 

Comming soon