Tafel verwarming

Toont alle 4 resultaten

Gezellige, leuke en originele verwarming voor aan de tuintafel of poolhouse tafel. Zowel toestellen op elektriciteit met infrarood als toestellen met Bio-Ethanol.


Tuin tafel verwarming voor gezellige warmte

Gezellige, leuke en originele verwarming voor aan de tuintafel of poolhouse tafel. Zowel toestellen op elektriciteit met infrarood als toestellen met Bio-Ethanol.

Verwarming voor op tafel met vuur

De Höfats SPIN bio ethanol verwarming voor op tafel is toch wel de mooiste tafel verwarming met vuur. Je geniet niet alleen van de warmte van het tafel vuurtje, maar ook van de prachtige grote vlam.

Wat is Bio Ethanol precies

Bio-ethanol wordt geproduceerd door vergisting van suikers. Deze "schone" bio brandstof wordt veel gebruikt voor motor brandstof bij voertuigen. De verbranding is vrij proper en is eigenlijk enkel koolstof en water. Hier lees je er alles over : Bio-ethanol brandstof.

Bioethanol vuurtjes worden veel gebruikt in bv een poolhouse omdat er weinig tot geen rook ontwikkeld wordt.

Hofats spin
Hoe werkt het tafelvuur van Höfats?

Hoe werkt het tafelvuur van Höfats?

Door het vortex systeem rond de verbrandingskamer die lucht aanzuigt en doet draaien en de glazen cilinder krijg je een mega grote cirkelende vlam. Het is waanzinnig mooi en facinerend. Je kan de SPIN krijgen met een RVS voet, een zwarte of goudkleurige voet.

Infrarood elektrische tafelverwarming

De meest energie zuinige en veilige verwarming voor op de tuintafel is de IR Tafel verwarming. Deze tafelverwarming werkt zonder vuur en is dus heel wat veiliger dan de tafelheaters met vuur. De IR Straler voor op tafel werkt met elektriciteit, heeft een kabel van 1,8m en kan u gewoon aansluiten op het stopcontact.

Het paddestoel vormige deksel met reflecterende binnenkant zorgt dat de warmte teruggekaatst wordt en rond zicht straalt. Infrarood heeft het voordeel dat het niet onderhevig is aan wind. Een lichte bries heeft geen invloed op het warmtegevoel. Dit is in tegenstelling tot bv Gas Terras verwarming of de tafelwarmers met biobrandstof en vlam.