Opgericht in 2005

In 2005 starten Aquatechno zijn activiteiten als service bedrijf. Al snel bleek dat we met onze sterke technische kennis een unieke positie in de branche konden innemen.

Zorgeloos bouwen – Zorgeloos zwemmen

werd in 2010 de kern filosofie van ons bedrijf. We realiseren volledige zwembad projecten met centraal de wensen van de klant!

Nieuwe site en zwembadbouwer van het jaar 2013!

In 2012 werd onze nieuwe site gelanceerd voor de zwembaden. Deze site werd ons uitgangsbord voor de vele prachtige zwembadprojecten. In 2013 werden we zwembadbouwer van het jaar. Daaropvolgend hadden we zeer sterke jaren en groeide de firma in 2015 nog met 24%.

Nieuwe webshop en My Pool Box all in zwembad pakketten

In 2015 en 2016 hebben we ons team versterkt om u nu nog beter van dienst te zijn. In de komende jaren willen we nog meer families de blijdschap op hun gezicht toveren met hun zwembadproject.

Sinds 2005 verkopen wij als een van de eerste zwembadbouwer zwembadproducten online! in februari 2016 werd de volledig vernieuwde webshop gelanceerd. Met het “My Pool Box” concept van zwembadproducten in pakketten versterken we nog meer de focus naar de wens van de klant.

Overname van de shop door Life Is Better At The Pool BV

In 2020 werd Aquatechno BV gesplitst in een zwembad bouw bedrijf (Aquatechno BV) en een online shop/conceptstore Life Is Better At The Pool BV. Deze overname zorgde voor een ongeziene boost en groei.

Overname van de online shop door Willy Naessens Swimming Pools NV

In 2022 werden de activiteiten van Life Is Better At The Pool overgenomen door de firma Willy Naessens Swimming pools NV.

Meet the team!

Wil je graag bij Life Is Better At The Pool werken?

Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog : [email protected] .