Tuin lampen

Tuin lampen voor binnen & buiten op het terras aan het zwembad. Waterdichte design lampen met batterij & multifunctioneel met luidspreker of mooie fakkels met vuur of LED.


Tuin lampen zorgen voor een sfeervolle inrichting

Sfeervolle tuin lampen voor op de tuintafel of aan de ligstoel aan het zwembad. De meeste ledlampen voor in de tuin zijn waterdicht hebben een mooi of origineel design en zijn met batterij. Kenmerkend voor de led lampen is dat ze meestal multifunctionele eigenschappen hebben. Zo zijn er met een speaker of zijn ze bv bruikbaar als bloempot of ijsemmer. We zien ook een trend naar vuur en fakkels in de tuin. Ontdek hier ook de tuinfakkels en Finse - & Zweedse boomstam fakkels.

Welke tuinlampen zijn er?

Welke verschillende tuinlampen zijn er?

U kan bij ons tuinlampen kopen uit 4 categorieën, we deelden de tuin lampen met LED in onder

Nordic D'Luxx maakte een leuke multifunctionele bloempot LED verlichting voor op terras. Ook als ijsemmer kan deze Ledverlichting dienst doen. Zo blijft de champagne of rosé wijn heerlijk fris.  Onderaan deze terrasverlichting zit een kleine luidspreker en je kan hem bedienen met een GSM APP.

Iconische Fatboy design tuin lampen

De Edison The Petit is volgens ons het meest iconische lampje voor op de tuintafel of op het bijzet tafeltje aan de ligstoel. Naast heel wat andere merken is Fatboy 1 van onze TOP merken die we in onze zwembad winkel verkopen. Kom gerust bij ons langs in Waregem om onze verschillende LED verlichting voor in de tuin te bekijken. Ondertussen hebben we heel wat prachtige design verlichting voor op de tuintafel, op terras of in het poolhouse.

Sfeerverlichting voor op het water in het zwembad of als tuin lampen in een boom

Het starte voor ons met de sfeer verlichting van Imagilight die op het water gebruikt konden worden. Van deze waterdichte verlichting zijn ondertussen heel wat varianten gemaakt. Onlangs voegden we ontzettend coole en leuke verlichting voor op het water toe aan ons assortiment: de Duck Duck XL. Deze gigantische badeend LED verlichting is toch wel een leuke eycatcher. Ook de verlichting in de vorm van een bootje is van de hand van de ontwerpers uit Liverpool. Heel wat sfeerverlichting is ook ontzettend mooi voor in de tuin als tuinlamp. Ik denk maar aan de Made In Belgium LED lampen van Tradewinds.

Grote en kleine terrasverlichting met batterij

Zowel de kleine verlichting van Fatboy of de grote LED verlichting voor op terras zijn tegenwoordig met batterij. Met een lader kan je ze opladen in 2 a 3h en ze geven tot wel 12h ligt. Doordat de verlichting voor in de tuin of op het terras met batterij zijn kan u ze bv ook in een boom hangen. Sommige LED verlichting kan je gebruiken als terras LED verlichting als zitje of terras verlichting als bijzet tafel.

Een sfeervolle tuintafel met onze tafelverlichting

Onze tafelverlichting is de best verkopende tuin lamp. Zowel voor een tuintafel in een privétuin of in de horeca, bij restaurants en cafe's worden er meer LED tafel lampen gebruikt die de kaarsjes vervangen.  Imagilight is de referentie voor mooie design tafelverlichting. In heel wat gerenommeerde restaurants worden de Imagilight tafel LED-verlichting gebruikt. Maar ook Humble uit Nederland maakt prachte tafelverlichting:

Ook in uw poolhouse kan je op de eettafel of als poolbar inrichting deze sfeervolle tafellampjes gebruiken.

Hoe creëer je een feestelijke sfeer in de tuin met prikkabels

Je kan een feestelijke sfeer creëren in de tuin met een prikkabel LED lamp slinger. Wil je een romantische sfeer, kies dan voor de Warm White LED lampen. Eerder op zoek naar een poolparty sfeer, kies dan een priksnoer met de kleuren LED lampen

De prikkabels zijn koppelbaar en u kan de lichtslinger zo lang maken als u zelf wenst. Onze lichtsnoeren zijn ideaal voor een horeca terras, als verlichting voor een feestje in een tent, voor sfeerverlichting op het terras aan het zwembad of in het poolhouse of bv op een kerstmarkt.

Vuur fakkels het romantische alternatief voor de LED lampen

Een alternatieve voor de tuin lamp met LED zijn de Zweedse fakkels of andere soorten tuinvuur verlichting. De kleine kaars in een schaal met dikke lont zijn alom gekend. Maar wat dacht u van een boomstam fakkel? Als het authentieker en gezelliger mag zijn zijn deze fakkels het leuke en originele alternatief voor de LED lampen.

De fakkels met vuur hebben enkele voordelen

  • De fakkels zijn origineel en authentiek
  • Vuurfakkels verbruiken geen elektriciteit
  • Het vuur geeft licht EN WARMTE
  • Zweedse boomstam  fakkels zijn veel goedkoper dan LED lampen