Designdouche

Toont alle 5 resultaten

De douche in de tuin is een eyecatcher. Daarom is het aanbod aan DESIGN douches vrij groot. Het zijn stuk voor stuk prachtige functionele eycatchers voor een heerlijk verfrissende douche in de tuin. Liever een hippe designdouche voor buiten aan het zwembad : met Jee-O original en ZEE zal u zéker scoren.


Designdouche een eyecatcher in uw tuin

JEE-O-original-shower-01

Een designdouche is een ideale aanvulling voor in uw tuin, aan het poolhouse of aan uw zwembad. Een design douche verfraait niet alleen het totaalplaatje, maar biedt ook een verfrissend ritueel. Ideaal dus om te gebruiken bij uw zwembad, jacuzzi of sauna. Een buitendouche zorgt bovendien voor een goede hygiëne voor zowel uzelf als voor uw zwembad, jacuzzi of sauna. Als u gaat douchen voor het zwemmen zorgt dit voor minder vervuiling van het zwembad en achteraf douchen zorgt er dan weer voor dat uw lichaam meteen weer fris is voor de rest van de dag.

LEESTIP : Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

HANDIG : Buitendouches, alle info, FAQ’s, BLOGS en video’s hebben we voor u samengevat op een overzichtelijke pagina. Kom er hier alles over te weten.

Bij Life Is Better At The Pool kan u ook kiezen voor een buitendouche. Gaat u liever voor een designdouche die bijvoorbeeld perfect past in een industriële omgeving (binnen of buiten) dan moet u zeker kiezen voor de douches van JEE-O. Heeft u liever een klassiek model, zoek dan zeker ook eens bij de tuindouches van Tradewinds zoals de Cascade, Fieldshower, Show'r en Wellwell. Deze zijn 'made in Belgium' van Atelier Tradewinds. Daarvan zijn ook nog andere lifestyleproducten te koop op onze shop, klik hier.

Dit zijn de voordelen van een design buiten douche

JEE-O-soho-shower-01

Het zijn er een heel aantal. Hieronder de belangrijkste voordelen samengevat van een stijlvolle douche in de tuin of aan het poolhouse.

    • hygiënisch voor en na het zwemmen
    • verfrissend en ideaal als afkoeling na het zonnebaden of na jacuzzi of sauna
    • grote keuze : eenvoudige buitendouche om aan te sluiten op de tuinslang, of luxe uitvoering met mengkraan
    • makkelijk en snel te installeren

Een buitendouche of designdouche is een must voor de echte outdoor liefhebber

Wat is de meest exclusieve design tuindouche?

De meest exlusieve designdouche in ons aanbod zijn toch wel de Akwalux douche met water en LED. In de design shower voor in de tuin zit een LED strip verwerkt. Dit zorgt voor een ontzettend strak design. Akwalux heeft bovendien bijhorende kraantjes voor in de tuin. De bediening zit op de zijkant van de douche met een eenvoudig knopje.

Jee-O Original shower is de meest verkochte designdouche voor in de tuin

JEE-O-original-shower-01

De meest iconische douche die al sinds een 10 tal jaar te zien is in heel veel magazines zijn toch wel de Jee - O douches. De gekrulde strakke en minimalistisch design van de douche is ontworpen door Lammert Moerman. U had het misschien al door maar de douche is de J de mengkraan de O.

De douche is een prachtig staaltje functionele luxe design voor buiten.

Op deze douche kan u koud en warm water aansluiten. Daarom is die meestal te zien of geplaatst in de buurt van het poolhouse. Vanuit het poolhouse kan u gemakkelijk warm water aftappen.

Ondertussen ontwierp Jee O zo mogelijk nog een originelere disigndouche, de brute robuuste zwarte Jee O Soho Shower. Deze douches zijn regelmatig uitverkocht, wees er dus snel bij als u er 1 wenst.