Tuinaccessoires

Tuinaccessoires, handige tools  voor in een zwembad tuin

In een tuin met een zwembad of in de buurt van een poolhouse heb je heel wat tuin accessoires nodig die heel handig kunnen zijn om de klus te klaren. Ontdek hier alles wat je maar kan nodig hebben in een tuin met een zwembad.


Tuin accessoires handige tools in de buurt van je zwembad of poolhouse

In een tuin met een zwembad, een vuurschaal of tuinhaard of in de buurt van een poolhouse kan je handige tuin accessoires wel gebruiken om de klus te klaren. Ik denk maar aan het vullen van een zwembad of aansluiten van een tuindouche met de tuinslang.

Hoe berg je het hout netjes en mooi op in een tuin

Het hout voor de tuinhaard, vuurkorf of vuurschaal kan je best droog stockeren. Hoe droger het hout, hoe minder rookontwikkeling en hoe mooier de vlam. Het is verrassend leuk en interessant als deze houtopslag ook een mooie eyecatcher is. De Bruges houtopslag van RB73 ontworpen door Belgische designer Jan Kuppers (Kuppers & Wuytens) is een waar pronkstuk in de tuin. Een functioneel artistiek hout opslag rek kun je het wel noemen.

Design tuinbanken met meerdere functies

De leuke tuinbanken waaronder u netjes en droog het hout kan stockeren zijn zowel mooi als handig, zeker de cortenstaal tuinbanken vinden wij prachtig. Er bestaat zelfs een houtopslag met honingraat structuur, je kan het zelf uitbreiden als je meer of minder hout stockage wenst. Er is een een mooi tuinzitje en tuinbankje van RB73 met een gekruist cortenstaal tussenschot. Zo kan je hout mooi drogen en het oogt dan ook nog eens waanzinnig mooi.

De leukste tuinbank(je) is toch wel de koelbox tuinbank van Tradewinds de Fresh'r. Niet echt een bank-bank maar je kan op de koelbox gaan zitten of je kan hem bv gebruiken als bijzettafeltje, maar eigenlijk is het een koelbox voor het koel houden van uw picknick. Ook hun grotere tuinkoffer Chest'r is 1 van de TOP 5 tuinaccessoires om bv uw tuinkussens in op te bergen.

BloX houtopslag met zitje

De leukste tuin accessoires voor in een zwembadtuin.

Bij een mooie tuin (groot of klein) met zwembad en poolhouse horen de juiste tuinaccessoires. Deze accessoires geven de indruk van algemene afwerking. Ze zorgen ervoor dat het concept van uw tuin af is. Tuinaccessoires dienen dan ook wat te liggen in de lijn van uw inrichting van tuin of terras.

Op onze webshop staan allerhande tuintoebehoren die wellicht ook kunnen gebruikt worden in uw tuin.

waterette

Bijvullen van een zwembad is het gemakkelijkst met een tuinslang.

Met een mooi ogende design tuinslang heb je 2 vliegen in 1 klap. Een design tuin haspel oogt mooi en afgewerkt maar is ook ontzettend functioneel. Denk maar aan het aansluiten van de tuindouche of het vullen van het zwembad. Tuinslangen staan volgens ons toch in de top 5 van de tuinaccessoire essentials.

Het heeft een ontzettend leuk gevoel als je in een mooie landelijke of moderne tuin de puntjes op de i kan zetten met een mooie bijhorende designtuinslang. We hebben zowel moderne tuinslangen zoals de RollX als een mooi design alternatief voor de Gardena tuinslang de Mirtoon van het merk ZEE. Het merk ZEE heeft trouwens ook een design tuin douche in dezelfde kleuren als hun tuinslangen, wit, zwart en meer. De moeite waard om eens te zien.

Een handige tuin wagen is een onmisbaar tuin accessoire voor het sleur en trekwerk.

Denk maar aan het ronddragen van tuinhout in de tuin, van de tuinhout opslag naar de tuinkachel bv. Met de tuinwagen als toebehoren is het toch een heel stuk eenvoudiger om deze klus te klaren. Daarom denken wij dat de tuin wagen een essentieel tuinaccessoire is voor in een zwembad tuin of in de buurt van een poolhouse. Je kan er ook de wijnkisten mee transporteren of de overtollige opgeruimde blaren mee naar de composthoop brengen.

Wij zijn er van overtuigd dat een investering in een degelijk design tuinkar u jarenlang plezier kan brengen.