Zwembad speelgoed

Zwembad speelgoed voor fun en plezier in het zwembad. Opblaasbaar speelgoed, water kleurstof en duikspelletjes. Ook de super coole opblaasbare eenhoorns van Floaty en een volledig nieuw gamma van Aquafitness toestellen.


Zwembad speelgoed - een overzicht

  • Speelgoed voor in het zwembad is jaar na jaar origineler! Een tijdje geleden was de opblaasbare Flamingo een ware hype, alsook de opblaasbare eenhoorn. Doordat deze enkele keren op TV te zien waren, wilde plots iedereen deze roze speeltuigen voor in de pool. We hebben 10 tallen opblaasbaar speelgoed.

Op verschillende Instagram accounts waren ze te zien bij BV en BN ers.

  • Wij verkopen ook de kleurstoffen - initieel zijn deze bedoeld om lekken in zwembaden op te sporen of flow in zwembadwater te controleren. Tegenwoordig worden deze kleuren ook gebruikt om het zwembadwater te kleuren tijdens een feestje.
  • Daarnaast zijn de zwembad duikspelletjes zeer leuk en ideaal om kinderen meer en gemakkelijker te laten duiken.

Speelgoed voor in het zwembad in de vorm van opblaasbare dieren

De opblaasbare dieren voor in het zwembad zijn met voorsprong de meest verkochte zwembadspeeltjes. De meest gekende zijn de roze drijvende Flamingo, maar ook de eenhoorn en de GIANT Duck opblaasbare eend zijn super cool.

Daarnaast verkopen wij ook nog een opblaasbare papegaai en een opblaasbare zwaan.Het leuke is dat het grappig is, fun verzekerd als u dit zwembadspeelgoed schenkt voor bv een verjaardag of een poolparty feestje.

U of de kids kunnen er ook op liggen om te zonnen. Deze speelgoed dieren zijn ook INSTAGRAM proof ;-)

LEESTIP : 5 Poolparty Musthaves

Onze laatste nieuwe aanwinst zijn de GOUD KLEURIGE opblaasbare speeltuigen voor in het zwembad van Sunvibes. Super COOL.

In het gouden kleur hebben we vanaf nu :

  • Een opblaasbare eend in goud voor in het zwembad
  • Opblaasbare zetel in de gouden kleur
  • Drijvende ligmatras voor op het zwembad water
  • Een gouden zeeschelp die u kan opblazen
  • Armbandjes in het goud voor de jongste kids
Opblaasbare dieren
Zwembad speelgoed

Leer je kind beter duiken met duikspelletjes

Duikspel overzicht
Duikspel overzicht

Duikspelletjes zijn ideaal om kinderen beter en langer te laten duiken. Maar deze puzzels en onderwaterspelletjes zijn ook geschikt voor scholen en duikclubs.

Ook de duikringen voor in het zwembad zijn een klassieker en vinden kids super toffe waterspelen.

Aqua Couleur water kleurstof

Zwembad kleurstof voor lekken of fun in the pool

Doe eens lekker gek en kleur het zwembadwater paars of roze. Deze kleurstoffen zijn niet schadelijk gezien hun uitermate lage dosering. Deze water kleurstoffen waren initieel bedoeld voor de controle van de flow of lekdetectie in zwembaden.

De Aquacolor kleurstof kan gebruikt worden voor zwembaden, fonteinen, lekdetectie. Zowel voor privaat als publieke zwembaden. Ideaal om eens gek te doen tijdens een poolparty, tuinfeest of verjaardag feest.

Aquafitness - zwemmen, fietsen en sporten in je zwembad

Spelen in het zwembad, dat is ook een beetje SPORTEN in het zwembad. Aquafitness is DE nieuwe trend. Wat begon met een Aquabike is ondertussen een volledig gamma van waterfietsen, zwemtrainers, enz.

Sinds kort bieden wij ook een zwembad basket aan en een drijvend volleybal net om basket en volleybal (of badminton) in het zwembad te kunnen spelen.

Watervolleybal