Tuin meubelen

Allerhande weather proof stijlvolle tuin meubelen voor op het terras, aan het zwembad of in de tuin.


Weer bestendige meubelen voor in de tuin

Aan het zwembad, op terras of in de tuin worden weer bestendige meubelen geplaatst. Deze tuinmeubels worden gekenmerkt door hun stevig materiaal, hun UV bestendigheid, de Sunbrella stof voor buitenmeubelen en het gebruik van hardhout.

Weer bestendige meubelen voor in de tuin

Weer bestendige meubelen voor in de tuin

Aan het zwembad, op terras of in de tuin worden weer bestendige meubelen geplaatst. Deze tuinmeubels worden gekenmerkt door hun stevig materiaal, hun UV bestendigheid, de Sunbrella stof voor buitenmeubelen en het gebruik van hardhout.

De lounger voor aan het zwembad

Aan het zwembad is het heerlijk vertoeven in de zon op een lounger. Meestal zie je verschillende zonnebedden staan bij een zwembad. Als er kussens of stoffen voor buiten gebruikt worden is dit het gekende Sunbrella. Onze meest gekende lounger is de Mr. Blue Sky. Dit zonne-bed is een prachtig staaltje design meubel voor aan het zwembad. We ontdekten deze stijlvolle matrassen voor op het water in 2015 op de Biennale design beurs in Kortrijk.

Een echte eyecatcher is ook de Lazy Daisy lounger. Deze heeft een zwart gelakte stalen voet en is gemaakt van hardhout latten. Er zijn leuke opties verkrijgbaar zoals een kussen of een draaiend tafeltje.

We hebben een prachtig tuinmeubelen merk in ons gamma; Stay tuinmeubelen. Er staan heel wat voorbeelden van deze ligbedden en zetels voor buiten in onze showroom in Waregem.

Ontzettend handige tuinbanken met houtopslag

We hebben ook tuinbanken, een weer bestendig tuin meubel in cortenstaal of zwart gelakt. Het zitvlak is meestal afgewerkt met hardhout om de tand des tijd te kunnen doorstaan. Ook deze banken voor in de tuin zijn multifunctioneel. U kan ze gebruiken als bank en ook als houtopslag. Deze bank voor in de tuin is zeer leuk bij een tuinhaard of bv in een poolhouse. Zo kan u genieten van de warmte bij het vuur en hebt u hout bij de hand.

Ook de bank van Tradewinds die u kan gebruiken als koelbox of als opbergruimte voor uw kussens zijn ontzettend mooi en origineel. Ontdek de tuin banken van Tradewinds.

Waarom gebruiken we hardhout voor de tuinmeubels?

Hardhout is afkomstig van Zuid Amerika, Midden Afrika of van Azië. De kleur van dit hout is wat donkerder dan het Europees hout zoals bv dennenhout of beukenhout. Kenmerkend voor hardhout is de lange levensduur van 15 tot wel 25 jaar. Over het algemeen kan u het onbehandeld laten vergrijzen. Echter is het niet onverstandig om het toch jaarlijks te behandelen met houtolie om de levensduur te verlengen.

Mooie of multifunctionele zitmeubels voor op terras

Ook van ons merk Stay Tuinmeubelen kan je mooie productengamma zitmeubels, zetels of volledige lounge sets voor buiten bij ons aankopen. Voor meer info of een prijslijst mail naar : [email protected]

Cool zijn wel de lichtgevende zitjes en blokken. Deze zijn multifunctioneel. Je kan ze gebruiken als terrasverlichting als lichtgevende luidspreker en dus ook als stoeltje of bijzettafel. Van Nikki Amsterdam is The Pouf een heel mooi voorbeeld. Het is een lichtgevend zitje met een speaker in. Je kan hem bedienen met een APP op uw smartphone.

Genieten aan een proper gemaakt zwembad (met een van onze zwembadrobots) of in een gezellig ingericht poolhouse kan je het langst en eenvoudigst doen in  1 van onze luxe zitmeubels. Door de kwaliteit van de gebruikte materialen gaan ze lang mee. Door het leuke design is het altijd relax zitten.

Stay tuinmeubelen Blocks

Welke tafel is handig op terras aan het zwembad

Handig zijn de bijzettafels voor in de tuin, in het poolhouse of aan het zwembad. Als u aan het genieten bent in de zon in uw lounger of ligbed is een klein tafeltje voor buiten handig om bv de zonnecrème, leesboek of uw drankje op te zetten. Sommige ligbedden zoals de Jackie of bv de Lazy Daizy hebben standaard een oplossing hiervoor. Maar heel wat ligbedden en zitmeubelen voor in de tuin hebben geen zijtafel of bijzet tafel. Dan zijn deze aparte kleine tafeltjes wel handig.

Leuk zijn ook de multi functionele oplossingen zoals de cube van Nikki Amsterdam, die licht geeft, muziek en dus als zitje of tafeltje gebruikt kan worden.