Spa stofzuigers

Toont alle 12 resultaten

Handige Spa stofzuigers voor het poetsen, wegnemen en opzuigen van vuildeeltjes in jacuzzi’s of hottubs. De stofzuigers voor spa’s hebben kenmerkend een smallere aanzuigmond.


Spa stofzuigers voor het poetsen van jacuzzi's

De spa stofzuigers voor jacuzzi's of spa's hebben kenmerkend een kleinere aanzuigmond. Sommige spastofzuigers hebben ook een flexibele beweegbare kop zoals de Vektro Junior.

Zo werkt de vacuum reiniger met handbediening voor de jacuzzi

Zo werkt de vacuum reiniger met handbediening voor de jacuzzi

Een zeer veel verkocht spazuigertje is de spa manuele vacuum zuiger. Deze manuele stofzuiger voor de whirlpool bedien je door de zuiger op en neer te duwen onder water. Dit heen en weer duwen zorgt voor een vacuum waardoor alle vuil opgezogen kan worden in de hottub.

De manuele spastofzuiger is multifunctioneel. Je kan er vuil mee opzuigen, binnenin zit een filter. Er is een spa netje bij een systeem voor montage aan de muur en het netjes opbergen.

Spazuiger met herlaadbare batterij

Tegenwoordig zijn er heel veel manuele spazuigers met batterij. Dit is heel handig, heel eenvoudig in gebruik, zonder kabel en uitermate licht.

De Vektro Junior wordt geleverd met een handvat maar kan je bv ook bevestigen aan een telescopische stok. Zo kan u de manuele stofzuiger ook gebruiken in het zwembad.

De batterij van de spa stofzuiger dient ongeveer 3 tot 4h op te laden en kan u dan 60 minuten gebruiken.

ZWEMBAD ALTERNATIEF : Wil je liever een volledig automatische zwembadrobot voor uw zwembad?

Het proper houden van de jacuzzi is uitermate belangrijk voor helder en hygiënisch jacuzziwater. Ontsmetten en zuiverhouden van het water in een jacuzzi is het eenvoudigst met Spa producten of de producten van Aquafinesse.

Opbouw spa baden worden gefilterd met patroon filters. Deze filtercartouchen kan u best ook regelmatig proper maken of vernieuwen. Bij zwembaden wordt er dan weer gewerkt met zandfilters.

Vektro junior stofzuiger 04

Multifunctionele spa vacuum cleaners

Heel wat van de spa stofzuigers zijn multifunctioneel. U kan er een netje op monteren zoals bij de manuele vacuum zuiger. Bij de Vektro junior is het zelfs mogelijk om hem te gebruiken met een handvat of bv om hem te monteren op een telescopische stok.

Meestal heeft de multifunctionele spa vuilzuiger zelfs een verwisselbare kop, bv een smalle of een brede, met of zonder borstels. Zo lukt het om in ieder hoekje van de lounge zetels van de spa of jacuzzi te poetsen en te stofzuigen.