Zwembad winterklaar maken

Toont alle 19 resultaten

Uw zwembad winterklaar maken doe je het best met een winternet en overwinteringsproduct

Uw zwembad winterklaar maken kan dankzij verschillende types winternetten. Deze zijn voorzien van piketten voor in het gras, met hulzen voor in natuursteen alsook met bevestigingssystemen voor in houten terrassen.

Zo kan u uw zwembad overwinteren en beschermen tegen alle vuil en uv.


Met winterfit voorkom je algengroei in het zwembad water tijdens de winter

Verder hebben we in onze shop ook winterfit. Dit is een overwinteringsproduct voor in het zwembadwater. Wanneer u winterproduct toevoegt in het zwembadwater voorkomt dit kalkvorming, algengroei en andere onaangename verrassingen bij de zomer opstart van het zwembad.

Bescherm uw zwembad tegen vorstschade met de ICE guard.

U kan uw zwembad ijsvrij houden met de Ice Guard. Dit systeem werkt met een digitale thermostaat en stuurt de circulatiepomp aan als de temperatuur zakt onder de ingestelde setpoint tempatuur.

Hoe voorkom je blaren en dieren in het zwembad : met de winternetten

Er zijn verschillende soorten winternetten om het zwembad te beschermen in de winter. Er zijn PVC winter bachen, winterzeilen met RVS draagbalken maar ook winter netten in geweven PVC. Deze winterbescherming zal het water doorlaten maar de bladeren en de dieren tegenhouden. Het is bovendien een licht materiaal die u zeer strak kan spannen maar tegelijk stevig is. Deze winterzeilen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Winternet PVC-netwerk is een winternet die over het zwembad en de boordsteen gespannen worden. Hierbij dien je dus ook ankerpunten te voorzien rond het zwembad om het winternet vast te leggen. Om het winternet vast te leggen aan het ankerpunt maak je gebruik van de sandow rekkers. Het winternet initial leg je vast met rvs veren. Een alternatief voor dit systeem is Winternet Ivernéa, hierbij hoef je geen ankerpunten te voorzien rond het zwembad. Dit type winternet kan je vastmaken aan je automatisch rolluik (met uitzondering van PVC solar lamellen) aan de hand van voorziene clipsen. Ook de opzetrand van dit type winternet zal zich vast zetten tegen de onderzijde van de boordsteen.

TIPS EN TRUCS om uw zwembad winterklaar te maken

We hebben verschillende tips en trucs die wij u meegeven:

TIPS OM UW ZWEMBAD TE OVERWINTEREN MET EEN WINTERNET EN OVERWINTERINGSPRODUCT