Zwembadrobot filters

Toont alle 28 resultaten

Filterzakken, filterpatronen en filtermanden voor de verschillende zwembadrobots. Voor iedere robot die wij aanbieden hebben we ook de filters in voorraad.


Alles types zwembadrobot filters te koop

We maken er een erezaak van om ook de service en de onderdelen te leveren op onze verkochte zwembadrobots. Zo kan u bij ons alle types van zwembadrobot filters kopen.

Vooral voor de robot merken die wij verkopen bieden we de bijhorende filters aan. De zwembadrobot merken die we verkopen zijn Dolphin, Hayward en Zodiac.

LEESTIP : Hoe kan ik mijn zwembadrobot best onderhouden?

Veel gestelde vragen over zwembadrobot filters

Er bestaan 4 soorten zwembadrobot filters. De filterzak - het oudste type van zwembadrobot filters, zwembadrobots met filter patronen, de zwembad robot filtermanden met patronen en de gewone robot filtermanden

Dolphin magic filterzak

Filterzak

Dolphin Magic Filterzak

Tigershark filter cartridge

Filterpatronen

Tigershark Refill Filterpatronen

Dolphin filtermand M600/M700

Filtermand

Dubble layer Dolphin Filtermand

Zodiac Vortex filtermand

Filtermand

Zodiac Vortex Filtermand

Om de juiste filter te kopen moet u exact weten welk model uw robot is. De oude robotfilters van Zodiac zijn zakken, sommige met een frame. Dit filterframe zit in de zak vast gestikt. De filters van de nieuwe zwembad robots van Zodiac zijn mandjes. Het deksel is bij deze filter niet inbegrepen.

De oude filter van Dolphin zijn ook filterzakken. De meest verkochte zwembadreiniger filter is de Dolphin Magic Filterzak. De nieuwe reeks Dolphin S robots hebben een filtermand, sommige met verschillende filter lagen. De Dolphin M zwembadrobots hebben allen een dubbele Dolphin filter cartridge. Deze Dolphin Filterpatronen zijn verkrijgbaar in verschillende fijnheden GROF en FIJN.

Ten slotte hebben we de filter cartridge voor  de Tigershark zwembadrobot.

Een filter voor een automatische zwembadrobot kan u best na ieder gebruik uitspoelen. Dit onderhoud zorgt er voor dat:

  • uw robot kan poetsen op volle kracht
  • beter de muur kan opklimmen
  • de filter levensduur langer is

Uit ervaring weten we dat de filterzakken ook in de wasmachine mogen. De filters met een frame moeten zonder frame de machine in. Enkel de filterframe van de Zodiac Cybernaut NT is vast gestikt in de filterzak. Was die niet te warm, want dan zal het frame vervormen.

U kan uiteraard de zwembadstofzuiger fijner laten werken door er bv een fijnere filter in te monteren. Bij bv de Dolphin Bio voor zwemvijvers zitten standaard verschillende filter cartridges in de verpakking meegeleverd. Maar ook bv in de Zodiac Vortex zwembadrobots kan u een fijnere filtermand plaatsen.

OPGEPAST : Door drukte vertraagde leveringen

Negeren