Zwembadpompen

Geen zwembad zonder zwembadpomp. Als u een eigen zwembad hebt of er één wil laten plaatsen, dan moet u dus op zoek naar de juiste zwembadpomp te koop. Dankzij een zwembadpomp hoef je heel wat minder chloor te gebruiken. Het water blijft namelijk beter helder doordat het constant circuleert en gefilterd wordt.

Heeft u nu een groot, klein of middelmatig zwembad? Bij Aquatechno vindt u gegarandeerd de ideale doseerpomp of filterpomp op maat van uw zwembad. Tegen de beste prijs & gratis bij u thuis geleverd.


Diverse soorten zwembadpompen te koop

Bij het kopen van een zwembadpomp is het van belang om u vooraf goed te informeren over de verschillende soorten zwembadpompen. U vindt ze immers in diverse soorten en maten.

Op de eerste plaats zijn er filterpompen

De filterpompen zorgen voor de circulatie en filtering van het zwembadwater. Dat zorgt voor zuiver water zodat een dergelijke zwembad pomp ook de benodigde hoeveelheid chloor vermindert.

Naast filterpompen kunt u ook opteren voor automatische doseerpompen

Automatische doseerpompen die de pH-waarde en de toevoeging van chloor aan het zwembadwater regelen. Door zo’n pomp voor uw zwembad te kopen, zorgt u ervoor dat het zwembadwater altijd de perfecte samenstelling heeft voor een ultieme hygiëne en schoonheid. Vloeibaar zwembad chloor of chloorgranulaat worden automatisch gedoseerd. Een dergelijke waterbehandeling heeft dus niets dan voordelen.

Tot slot horen ook warmtepompen tot de categorie zwembad pompen.

Zoals de naam al zegt zorgen warmtepompen ervoor dat het zwembadwater steeds de perfecte temperatuur heeft voor een aangename zwembeurt. Hoewel een pomp om uw zwembad schoon te houden een must is, blijft ook reiniging met een manuele zwembadstofzuiger of zwembadrobot onmisbaar.

De beste prijs voor uw zwembadpomp bij Life Is Better At The Pool

Kwalitatieve en zuinige zwembad pompen van topmerken als Hayward vindt u bij Life Is Better At The Pool en dit aan de beste zwembadpomp prijzen! Wilt u een zwembadpomp online kopen en wil u graag advies op maat en zeker zijn van kwaliteit? Dan bent u bij Life Is Better At The Pool aan het juiste adres. Wij hebben gegarandeerd de juiste pomp voor uw zwembad in ons gamma.