Bluetooth speaker

Toont alle 22 resultaten

Een bluetooth speaker is mainstream geworden. Alle luidsprekers hebben een bluetooth functie voor het streamen van uw muziek via smartphone, tablet of laptop. Deze bluetooth connectie zorgt voor een draadloze verbinding tussen uw bron en de luidspreker, zonder storing.

26% KORTING

Alles over bluetooth speaker te weten komen?

Wat nu precies een luidspreker met draadloze bluetooth is, heeft misschien niet zo heel veel uitleg nodig. Toch geven we wat meer uitleg om u goed op weg te helpen de beste bluetooth speaker te kopen.

Wat is een bluetooth speaker?

Bluetooth is een draadloze verbinding tussen elektronische toestellen op korte afstand. Een Bluetooth speaker is dus een luidspreker die draadloos is verbonden met een ander elektronisch toestel om muziek te spelen. Deze draagbare luidspreker is dus zeer mobiel, u kan hem overal meenemen en werkt altijd met een batterij.

Zo is de bekendste toepassing de draadloze koptelefoon die verbonden is met uw GSM. De draadloze luidspreker is dus via een Bluetooth signaal verbonden met uw GSM om muziek te streamen. Deze muziek van uw smartphone kan van alle mogelijke APP's komen zoals; Spotify, Soundcloud, Apple music, Deezer, enz...

Maar ook van een TV met bluetooth of een laptop kan u geluid van Youtube, TV, Netflix, enz... door de speakers streamen.

Hoe werkt een draadloze luidspreker?

Gelukkig hoef je geen techneut te zijn om deze speakers zonder kabel eenvoudig te kunnen gebruiken. Een GSM of Tabel herkent de bluetooth apparaten in zijn buurt en de connectie is tegenwoordig ontzettend eenvoudig en automatisch. Eenmaal de luidspreker met bluetooth is herkent gaat dit in de toekomst automatisch als u in de buurt bent van de draagbare box. Hebt u verschillende luidsprekers in de buurt kan u via de Bluetooth instellingen eenvoudig het juiste toestel kiezen op uw smartphone.

Bluetooth meer dan enkel luidsprekers

Bluetooth toepassingenNaast draadloze luidsprekers voor buiten, kent Bluetooth nog heel wat toepassingen. Ook uw smartwatch of uw printer zijn met deze draadloze verbinding gekoppeld.

Een andere toepassing in de zwembad branche zijn de draadloze connectie met bluetooth tussen de zwembadrobot en de uw smartphone. Deze zwembadrobots met APP kan u dan via uw GSM besturen. Via deze draadloze verbinding kan u ook de status van de filter, de werkingstijd of bv verschillende tijden en functies activeren of uit zetten.

Dus ook voor een zwembadrobot kan u dus beroep doen op deze draadloze verbinding als u in de buurt komt van het toestel.


Welke bluetooth luidspreker kopen?

multifunctionele bluetooth luidsprekers

Er wordt alles aan gedaan door de producenten om hun luidsprekers met bluetooth zo multifunctioneel mogelijk te maken. Er is een lange lijst met leuke functies die de bluetooth speakers heel leuk en handig maken.. We pikken er een aantal voor u uit.

Lichtgevende luidsprekers

Tegenwoordig hebben heel wat terras speakers een handige licht functie. De Artsound Lighthouse is toch wel de mooiste lantaarn bluetooth luidspreker. Deze is verkrijgbaar in rood en in het zwart. Voor de LED lamp schuift u het bovenste stuk uit en zo hebt u een leuke tafelverlichting.  De LED lamp kan je dimmen of zelfs een kleur kiezen. De straffe geluid die uit deze bluetooth box komt is fenomenaal.

bluetoothboxen in stereo

De Soundcast luidsprekers kan u no time pairen. Je geluid klinkt dan in stereo door 2 of draagbare bluetooth boxen. Deze functie is zeer handig bv voor een bistro terras of bv in het poolhouse of bij de ligzetels aan het zwembad. Bij Artsound is er dan weer de handige KISS functie waarbij je 2 luidsprekers 5 seconden tegen elkaar houdt en ze zo ook in no time gepaird zijn. De meeste grote merken van buitenspeakers hebben die functie op hun assortiment.

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves

Bluetooth tuin speakers als powerbank

Artsound ontwikkelde de Lighthouse bluetooth speakers met een stevige batterij. Met de mini USB aansluiting kan u uw GSM aansluiten op de batterij om te laden. Op deze manier kan u dus de bluetooth Lighthouse van Artsound gebruiken als powerbank. Zo komt het streamen van uw muziek niet in gedrang door een lege Smartphone batterij.

Escape P9 met APP via bluetooth

Escape won met zijn P9 heel wat design prijzen en awards, het lijstje is zeer indrukwekkend (Awards Escape P9) . Deze handige APP functie maakt de draadloze buiten luidspreker, uitermate geschikt voor op een terras van een restaurant, een horeca terras of in een clublokaal. Hij kan ook gebruikt worden bv op een evenement of op een beursstand. Je kan de Escape P9 luidspreker bedienen van op afstand. Plus er zit een handige LOCK functie op dat niemand het toestel met de knopjes bv kan uitzetten of het volume kan verhogen of verlagen. Super handig voor de Design liefhebber die net dat tikkeltje meer wil.