Bijzettafels

Toont alle 6 resultaten

Bijzettafels zijn onmisbaar in de poolhouse of poolbar. Ze zijn zeer flexibel in gebruik en kunnen zowel binnen als buiten.


Bijzettafels voor je drankje, handdoek of een sfeerlamp

Bijzettafels zijn onmisbaar in je poolhouse of interieur. Ze combineren leuke design toetsen met functionaliteit. Onze bijzettafels kunnen zowel interieur als exterieur van pas komen. Sommige zijn zelf voorzien van verlichting en muziek speakers. Zo kan je snel je smartphone, kopje, glaasje of boek veilig achterlaten.

Waarvoor is een bijzet tafel zoal geschikt?

Meestal worden bijzettafeltjes gebruikt aan een ligzetel of aan een lounger in het poolhouse of op terras aan het zwembad. In de eerste plaats kan je er uw drankje op kwijt, maar ook je leesboek of zonnecrème. Neem je snel een duik in het zwembad, dan kan je er ook uw kledij op kwijt.

In het poolhouse kan je een bijzettafeltje gebruiken om bv een tafellamp of sfeerlamp op te zetten en zo voor extra sfeer te zorgen in het poolhouse interieur.

Modern origineel design bijzet tafeltje van Fatboy

Modern origineel design bijzet tafeltje van Fatboy

Fatboy brick creëerde een praktisch tafeltje met een zeer simplistisch design.
Op deze manier versmelt hij al snel in de omgeving. Ieder type interieur komt weg met dit mooie stuk. Je kan het plaatsen naast een lounger aan het zwembad of bv in het poolhouse met een mooie tafellamp er op.

Multifunctioneel tafeltje als bijzet - The.CUbe

Het multifunctionele kleine salon of nacht tafeltje is zonder twijfel afkomstig van het merk Nikki.Amsterdam.
Deze producten vallen eerder op en geven de ruimte een enorme boost van energie en gezelligheid. De sublieme combinatie van meubel, verlichting en geluidsspeaker.

Bijzettafels voor buiten zijn duurzaam gemaakt

De bijzettafels voor buitengebruik zijn gemaakt in kunststof, hardhout, aluminium of metaal. Dit zorgt er voor dat de kleine tafels voor bij een salon of loungebed zeer weerbestendig en UV resistent zijn. De degelijkheid van deze bijzettafels zorgt er voor dat ze ook veelvuldig gebruikt worden voor binnen in het poolhouse of in de woonkamer