Draagbare luidsprekers

Toont alle 16 resultaten

Draagbare luidsprekers zijn onmisbaar aan uw zwembad, op terras, in het poolhouse of op uw poolparty. Wij bieden een aantal mooie kleine draagbare luidsprekers voor buiten en zelfs een draagbare festival waardige luidsprekers set voor een Deejay of een evenement organisator .

17% KORTING
Oorspronkelijke prijs was: € 119,00.Huidige prijs is: € 99,00. incl. BTW

Het gemak van een draagbare luidspreker

Met een beetje muziek zit de sfeer direct goed. De draagbare luidsprekers zijn de oplossing voor muziek aan de poolhouse tafel, aan het zwembad op een terras of bv in een party tent in de tuin. De bluetooth luidsprekers met batterij voor buiten zijn DE ideale oplossing. De snoerloze luidsprekers voor buiten hebben doorgaans een krachtige batterij met lange levensduur. Ze kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van aluminium of UV bestendige kunststof materialen. Meestal hebben ze een hoge IP klasse wat ze stofdicht en spatwater dicht maken. Ze kunnen dus tegen het opspattend water van de design douche of het opspattend water van zwembaden. Ontdek onze spatwaterdicht IP55 of IP 65 (meer info over de IP Klassen) waterdichte speakers.

Via uw smartphone kan uw favoriete muziek streamen naar de luidsprekers met bluetooth. Sommige verplaatsbare luidsprekers hebben zelfs een APP : Outdoor speakers met APP

Waar kan u een draagbare luidspreker voor in het poolhouse zoal voor gebruiken

De poolhouse luidsprekers of luidsprekers met een handvat voor op terras  kennen heel veel toepassingen. Iedereen denkt direct aan de JBL Charge en de JBL Flip, alom gekend bij de jeugd. Het zijn kleine hebbedingen waar een waanzinnig streepje muziek uit komt. Ook Artsound heeft met zijn Lightbeats een betaalbaar mobiel luidsprekertje te koop, die de jeugd zal aanspreken. Er bestaan zeer veel design luidsprekers voor in het poolhouse die u voor veel meer toepassingen kan inzetten.

De verschillende toepassingen van de draagbare boxen opgesomd :

  • je kan ze gebruiken, op een bistro terras of bij een café of bistro op het tuin terras
  • inzetbaar op een overdekt poolhouse terras, aan het ligbed van het zwembad of in de tuin
  • bij de lounger set in het poolhouse
  • op de tafel in het poolhouse
  • op een studentenkot
  • in een party tent snel opgezet en snel terug opgeborgen
  • bij de pool bar
  • in de fitnessclub
  • in het clubhuis van de jeugdbeweging
  • enz...

Multifunctionele en draagbare luidsprekers

Luidsprekers voor in het poolhouse zijn door de fabrikanten zo gemaakt dat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. De leuke extra functies zijn eindeloos. We pikken er een aantal voor u uit.

Lichtgevende luidsprekers voor aan het poolhouse

Heel veel luidsprekers voor op terras zijn uitgerust met een licht functie. De Nordic D'Luxx is toch wel straf, het is een prachtig design luidspreker, een verlichting, kan dienst doen als verlichte bloempot of als rosé wijn - en champagne koeler / ijsemmer. Verkrijgbaar in Small, Medium en Large model. Bovenin de LED lamp kan u ijsblokjes doen, gebruiken als ijsemmer en er een heerlijk flesje Champagne in koelen.

Mobiele boxen in stereo

De Artsound Lighthouse met touwtje als handgreep kan je met de KISS functie in no time pairen. Je geluid klinkt dan in stereo door 2 draagbare tafel luidsprekertjes.  Ook bij Soundcast en bij Escape is deze handige "pair- functie" aanwezig.  Dit maakt ze zeer geschikt bijvoorbeeld voor een horeca terras of bv aan een poolhouse en aan het zwembad.

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves

Draagbare poolhouse luidspreker als powerbank

Artsound ontwikkelde de draagbare Lighthouse met een stevige batterij. Er is een mini USB aansluiting waar u uw GSM kan op aansluiten om de batterij op te laden. Op deze manier kan u dus de portable Lighthouse van Artsound gebruiken als powerbank. Zo komt het streamen van uw muziek niet in gedrang door een lege Smartphone batterij.

Waterdichte nordic D'Luxx buitenlampen met APP

De lamp/box/bloempot is de iconische terrasbox die dienst doet als draagbare luidspreker en champagne koeler, het is een prachtig design. De handige APP functie maakt de verplaatsbare luidspreker die tegen een spatje kan, uitermate geschikt voor op een terras aan een zwembad, in het poolhouse of aan de salontafel. De Nordic D'Luxx is de beste keuze als u van plan bent een draagbare luidspreker te kopen en vooral een COOLE luidspreker lamp zoekt.

LEESTIP : De Escape speakers behoren tot de top 5 Poolparty Musthaves, ontdek ze in onze blog : 5 Poolparty musthaves