Spa baden

Spa baden

Ontdek hier ons ruim aanbod aan spa baden. Wij maakten een onderscheid in opbouw spa, opblaasbare spa en hottub. Alle noodzakelijke info kan je bij ons terugvinden. Heb je toch nog vragen of wens je advies?
Aarzel dan zeker niet op contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag bij in advies alsook in de dienst na verkoop. Ook beschikken wij over alle onderhoudsproducten of accessoires voor in en rond de spa.
Kom gerust ook eens langs in onze showroom in Waregem. Hier kunnen wij u nog persoonlijker advies geven en kan u onze producten bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een spa of hottub?

Kan de spa makkelijk geplaatst worden?

Kan de spa makkelijk geplaatst worden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te genieten van zalig warm water.
Gaat uw keuze naar een opblaasbare spa? Dan ga je voor budgetvriendelijke luxe. Maar dan kies je toch ook vooral flexibiliteit. Wat wil zeggen is dat de opblaasbare spa zeer makkelijk geplaatst kan worden alsook verplaatst. Stel je kiest een positie voor de spa maar het blijkt toch niet de beste plaats te zijn?
Geen probleem, snel even leegmaken en verplaatsen die handel.

Bij een grote luxe spa komt vaak een groot gewicht bij en vast stroomvoorziening.
Hierbij is het belangrijk dat je heel zeker bent van de positie. Eenmaal geplaatst kan je hem niet snel meer verplaatsen.

Zitplaatsen of ligplaatsen?

Niet alle plaatsen zijn voorzien om te kunnen liggen. Vergeet dit zeker niet te overwegen. Best stel je de vraag waarvoor je de spa gaat gebruiken. Eerder om gezellig samen te zijn? Dan kies je beter voor zitplaatsen. Gaat je voorkeur naar ontspanning en relaxatie? De ligplaatsen zijn dan de beste keuze.

Wat is het Stroomverbruik van een spa bad?

Er zijn heel veel soorten en merken op de markt. Niet ieder gelijkaardig type beschikt over hetzelfde stroomverbruik. Ook kan je keuze afhangen van de stroombron die u thuis gebruikt. Heb je zonnepanelen liggen? Dan kan het interessant zijn om een toestel te kiezen met een hoger vermogen. Beschik je niet over groene stroom dan kan je eerder voor een wat zuiniger toestel kiezen.
Of je kiest een hottub die je kan verwarmen met hout dan heb je helemaal geen energie verlies.

Voor hoeveel personen is de spa voorzien?

Het is belangrijk om goed na te denken vooraf voor hoeveel personen je de spa gaat gebruiken. Ben je van plan om deze enkel met je partner te gebruiken dan ga je best voor een kleine jacuzzi. Toch bestaat de kans als je vrienden over de vloer hebt dat je eens gezellig wil samen zitten in de warme spa. Dan is het toch belangrijk dat er voldoende ruimte is voorzien alsook zitplaatsen.

Over welke opties beschikt de spa of hottub?

Denk hierbij even na wat nu juist voor jou belangrijk is. Heb je liever gezellige warmte zonder veel gedoe en stroomverbruik? Een eenvoudige hottub die houtgestookt verwarmt is dan ideaal. Wil je muziek en relaxerende verlichting gecombineerd met massage jets en bubbels? Ga dan voor een uitgebreidere spa. Contacteer ons gerust voor advies: https://www.lifeisbetteratthepool.be/contact/

Is de spa geïsoleerd?

Een spa is niet altijd goed geïsoleerd. Hierdoor kan je met warmteverlies zitten waardoor het toestel meer energie gaat verbruiken. Het kan dus nuttig zijn als er voldoende isolatie aanwezig is.

Wat zijn de beste opblaasbare spa's

Wij maakten een zorgvuldige selectie van de beste merken die opblaasbare spa's aanbieden.
De beste opblaasbare spa's van 2021:

 1. Intex Pure spa
 2. Netspa

Beide merken hebben ook een ruim aanbod aan accessoires en toebehoren.

Kan ik mijn spa bedienen met mijn smartphone?

Dit is zeker mogelijk bij bepaalde merken.Waaronder bij de Intex Pure Spa reeks.
Namelijk de greywood deluxe versie en de jet & bubble deluxe. Zo kan je zeer eenvoudig de spa bedienen van op afstand. Ben je nog niet thuis? Dan kan je de spa al laten verwarmen. Hierdoor zal hij mooi op temperatuur zijn bij thuiskomst.
Ook de geplande schema kan je vanop afstand aanpassen. Kortom beschikt dit systeem over een maximale flexibiliteit.

10 manieren waardoor een spa uw gezondheid verbetert

 1. 20 minuten weken in warm water helpt je om in slaap te vallen en een diepere nachtrust te krijgen. Dit werd onderzocht door de national sleep fondation.
 2. Kleine onderwater trainingen werken ontlastend voor de gewrichten.
 3. Eeuwen geleden werden warm water bronnen al gebruikt als therapie bij pijn of andere kwetsuren. Met een spa heb je makkelijke toegang hiervoor.
 4. Een gratis massage wanneer je wilt, zo lang als je wil.
 5. Bewezen methode om pijn te verlichten geassocieerd met artritis, zware benen, fibromyalgie en spierpijn.
 6. Door je lichaamstemperatuur hoog te houden in een bubbelbad kun je virussen en verkoudheden bestrijden.
 7. Stressverlichting wordt een dagelijks ritueel met een bubbelbad.
 8. Verlaagde bloedsuikerspiegel en verlaagde bloeddruk volgens The New England Journal of Medicine.
 9. Je algemene vitamine D inname verhoogt over een heel jaar door je lichaam meer aan zonlicht bloot te stellen bij het gebruiken van een outdoor spa.
 10. Op regelmatige basis baden in een spa kan u helpen met gewicht verlies en het verminderen van cellulitis.
 
Regelmatig baden in een bubbelbad is een oud ritueel dat dateert uit het oude Griekenland. Al honderden jaren gebruiken mensen bubbelbaden om hun levensstijl te verbeteren en hun gezondheid te verbeteren

Nu kan je genieten in uw achtertuin van uw eigen warm water bron onder gecontroleerde omstandigheden.