intex

Toont alle 10 resultaten

Intex is marktleider in opzetzwembaden, luchtbedden en opblaasbare spa’s.
Bij intex staat kwaliteit centraal in combinatie met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Over intex

Intex is ontwikkelaar en distributeur van spa’s, bovengrondse zwembaden, luchtbedden, meubels, boten en nog vele andere. Het merk zit verspreid over de hele wereld en is onderdeel van wereldwijde bedrijven met meer dan 40 jaar geschiedenis.

Met als doel om een zeer hoge kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs. Ontworpen voor plezier, comfort en veiligheid. Met veel trots bieden ze uitstekende producten met een onberispelijke klantenservice.

Ecologische voetafdruk

Intex zet zich ook in om hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Reeds meer dan 10 jaar zijn ze bezig met de hoeveelheid fossiele brandstoffen bij transport en productie te verminderen.

wat is het verschil tussen intex en bestway?

Er zijn zeker belangrijke verschillen tussen beide merken. Ze zijn namelijk niet te combineren met elkaar. Er zijn verschillende aansluitstukken, andere diameters en andere vormen. Bestway kan goedkoper zijn in aankoop maar dit is recht evenredig met de kwaliteit.

Kan ik mijn INTEX product in de winter buiten laten staan?

Afhankelijk van het product is het niet aan te raden om een product met stilstaand water in de winter buiten te laten staan. Als de buitentemperatuur onder de 4°C gaat heb je namelijk risico op vorstschade. Als het water constante circulatie heeft of verwarmd is dan kan je het bad buiten laten staan.