Dolphin zenit 10
Dolphin zenit 10Dolphin zenit 10PRODUCTFOTO’SPRODUCTFOTO’SPRODUCTFOTO’S

Dolphin Zenit 10 zwembadrobot

De Dolphin Zenit 10 zwembadrobot is één van de beste reinigers van zijn prijsklasse. Robuust, goede prijs en de bouwkwaliteit heeft veel onderzoek ondergaan.

Out of stock

SKU: DLPHNZ1 Category: Brands: Dolphin, Maytronics, zenit

Dolphin Zenit 10 zwembadrobot

De Dolphin Zenit 10 zwembadrobot is één van de best reinigers van zijn prijsklasse. Robuust, goede prijs en de bouwkwaliteit heeft veel onderzoek ondergaan alsook is hij super gebruiksvriendelijk. Niet onbelangrijk, de schoonmaakprestaties zijn perfect. Geen enkel type zwembad is moeilijk voor deze zwembadrobot, dankzij zijn dubbele borstelset. Geschikt voor vele soorten zwembaden. Ook extreem vuile bodemgedeeltes zijn geen probleem voor deze reiniger. Nog een pluspunt van deze robot is zijn gewicht, dus makkelijk in het water te leggen en er weer uit te halen.

Grondig programma met swifel

De Dolphin Zenit 10 bezit 1 vast programma van 3 uur. Hierin wordt automatisch de volledige bodem schoongemaakt. De berekende werkingswijze en de swivel aan de kabel zorgen voor een vlekkeloze poetsbeurt. De robot weet precies welke plekken hij al heeft gehad en nog moet. Mede dankzij de gepatenteerde swivel kan de kabel niet in de war raken.

2 borstels

Met 2 borstels aan de onderkant , wat meer dan voldoende is voor een bodemreiniger. Zullen alle vuildeeltjes los geborsteld worden en in de filtermand belanden. Het betreft hier 2 gecombineerde PVC lamellen-wonderborstels (voor en achter). De stukjes wonder ring geven deze robot meer grip op vettige gedeeltes.

eenvoudig te onderhouden filterpatronen: grof en ultra fijn

De Zenit 10 wordt geleverd met zowel grove als ultra fijne filtercartridges. De grove filters zijn het best te gebruiken in het voorjaar en bij de opstart van het zwembad voor het grote vuil, zoals bladeren. De ultra fijne filters gebruik je dan in het zwemseizoen als grof vuil uit het water is. Deze laten geen kleine vuildeeltjes meer door. De filters zijn heel eenvoudig bereikbaar om af te spoelen of te vervangen.

geleverd met opberg rek

De robot is een lichtgewicht met zijn 8,5 kg. Dit is in combinatie met het opberg rek heel eenvoudig om te hanteren of op te bergen. Het opberg rek bevat geen wielen.

Bodemreiniger

Kies de dolphin Zenit 10 zwembadrobot indien je het niet wenst dat de robot de wanden en waterlijn doet. De wanden zijn minder noodzakelijk aangezien het meeste vuil immers op de bodem ligt. Wanden wel meenemen? Ga dan voor de Dolphin s 200.

 

Handleiding Zenit 10

Technische kenmerken van Dolphin Zenit 10 zwembadrobot

Merk

Dolphin

Filtertype

Dubbele patroon filter

Filterfijnheid

Fijn

Afstandsbediening

Nee

APP voor smartphone

Nee

Karretje

Ja

Garantie

2J

Pompdebiet

17

Snoerlengte

18

Reinigingszones

wandhoek, bodem

Heeft swivel

Ja

Gewicht

8,5 kg

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

 1. Question

  Cleerbout Jan

  Wij hebben een lpw vinylester zwembad. Ik merk bij tegenlicht fijne krasjes op de bodem (ik vermoed normaal van de zwembadrobot en af en toe manueel stofzuigen met mijn fairlocks). Ik werk met een Zenit 10 met de combinatieborstel pvc/wonderbrush (zat er standaard bij). Ik las wel in de handleiding dat deze eerder voor ruigere mozaïekbaden zou zijn? En voor glasvezel stellen ze een volledige (optionele) pvc borstel voor. Zouden die witte wonderbrushes te agressief zijn voor een vinylester bad? Jullie ervaring?

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

  • Lode T Kindt

   Beste Jan,

   Vanuit onze ervaring moet ik zeggen dat we weinig klachten binnenkrijgen van krassen. Wijzelf plaatsen PE kunststof zwembaden en ok die zijn krasgevoelig. Laat zeggen dat, wanneer er vuil in het zwembad komt zoals zand en kiezelsteentjes het sneller zal voorvallen dat u krassen krijgt doordat die onder de draaiende borstel van de zwembadrobot terecht komen.

   Doorgaans adviseren we “mousse” borstels voor zwembaden met mozaïek. De Dolphin Combined Bruches kunnen in quasi alle zwembaden gebruikt worden. De rubber borstels worden meestal voorgesteld in Liner zwembaden.

   Vriendelijke groeten, Lode

   (0) (0)

   Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Login

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Register

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacy policy.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

You may also like…

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Uw winkelmandje