Buiten douche

Toont alle 22 resultaten

Buitendouche voor in de tuin, bij de jacuzzi of aan het zwembad

Naast een hippe zwarte buitendouche van AQT of Zee kan je bij ons ook terecht voor een klassieke douche voor buiten, een douche voor in de tuin eenvoudig te plaatsen en aansluitbaar met de tuinslang. Wij verdelen een ruim gamma van atelier Tradewinds, waaronder de Cascade, de Show’r, de Fieldshower en de zeer leuke Wellwell.


Een buiten douche in de tuin zorgt ervoor dat er minder vuil, zoals gras in het water terecht komt. Wanneer je voor het zwemmen steeds een korte douche neemt, wordt het eerste vuil steeds van je lichaam afgespoeld. Een buiten douche is zowel handig voor de zwembadfiltering als aangenaam voor de zwemmer. HANDIG : Tuindouches, alle informatie, FAQ's, BLOG's en video's over douches voor buiten.

Voor ieder tuinontwerp koop je bij ons de bijpassende buitendouches.

Voor iedere stijl een bijpassende tuin douche

AQT_Outdoor_Shower
Wij bieden verschillende soorten tuindouches aan, afhankelijk van uw type tuin en huis kan u voor een klassiek model gaan van TradeWinds, of kiest u voor een designdouche van Zee of van Jee - O.
Vergeet de driepekkel douche van Gardena, tegenwoordig heb je keuze uit prachtig mooie design douches voor in het gras. De garden showers van Atelier Tradewinds zijn onze meest verkochte modellen. Klassiek of modern, steeds gemaakt van top materialen, duurzaam en weer bestendig.
Voor ieder tuinontwerp is er een bijpassen douche.  Nieuw in ons aanbod is de AQT Outdoor Shower. Deze design douche is ontworpen door Tarantik & Egger en zeer eenvoudig in gebruik en om te installeren. Deze buiten douche is in verschillende kleuren beschikbaar : zwart, wit, geel en roze.
Voordeel van deze eenvoudige douche is dat je ze in de wintermaanden heel makkelijk kan opbergen. De aansluiting is immers met een tuinslang en de douche weegt slechts 3kg.

Urban style douche voor in de tuin

Outdoor_shower_Excel

Soms hoeft het niet ingewikkeld of duur te zijn. De meest originele buitendouche is deze Outdoor shower excel . Dit is een zeer eenvoudige douche dat je leuk in de tuin kan integreren. Het past zeer goed in een natuurlijke omgeving.

TIP : deze douche is zeer mooi verpakt en een zeer leuk geschenk idee.

De stijl van de douche in de tuin matcht perfect met het zwembad die je in de tuin hebt. Zowel voor het zwemmen als na het zwemmen kun je gebruik maken van een buiten douche. Dit is ideaal om je net voor het zwemmen te ontdoen van alles wat je zwembad vuil kan maken, alsook om te wennen aan de temperatuur. Na het zwemmen is dit net zo goed om je lichaam af te spoelen van chloor of zout.

Verkwikkende buitendouches worden niet alleen gebruikt voor aan het zwembad, deze zorgen ook voor verkoeling tijdens warme zomerdagen of bij het zonnebaden

Een heerlijk stortbad in de tuin

Wat is er leuker dan tijdens een warme zomerdag of s morgens na het zwemmen een douche te nemen in de tuin. Een stortbad in de tuin is een heerlijke opkikker en zorgt er bovendien voor dat u na het nemen van een duik in het zwembad of na een massage in een spa bad, het chloorwater kan afspoelen met fris vers water.

Douche voor in de tuin met verschillende kleuren

Het merk ZEE ontwierp een prachtig mooie douche met tuinslangkoppeling. Zowel een zwarte tuindouche als een witte douche voor in het gras of op terras; de Levantine outdoor shower Je kan ook de bijhorende tuinslang met wieltjes Zee Tasman of de Zee Mirtoon  voor aan de muur in exact dezelfde kleur kopen. Zo kan je een mooie uniform design voor je tuinaccessoires hanteren.

De mooiste zwarte design tuin douche van Zee

Een andere leuke veel verkochte douche is de AQT Outdoor Shower Deze douche voor buiten in de tuin heeft een zeer origineel en functioneel design en je kan de douche kopen in verschillende kleuren ; zwart, wit, geel of roze tuindouche.

LEESTIP :